West Hollywood ligger strategisk rigtig fornuftigt, når I skal booke overnatning i Los Angeles og gerne vil have en central placering i forhold til seværdigheder som Hollywood Boulevard og Universal Studios. Lidt afhængig af tidspunktet på dagen, bør det ikke tage mere end en halv time at køre fra hotellet op til fx Hollywood Boulevard fra West Hollywood og måske en anelse mere ud til Universal Studios.

Hoteller og overnatning i Los Angeles
Hoteller ved Los Angeles International Airport
Hoteller og moteller i West Hollywood

Hoteller langs Hollywood Boulevard
Hoteller i Santa Monica tæt ved Stillehavskysten
Hoteller i Venice Beach tæt ved Stillehavet

Overnatning langs Santa Monica Boulevard
West Hollywood som bydel er et forholdsvis lille område i Los Angeles’ gigantiske storbylandskab, og det ligger kilet ind mellem Beverly Hills mod vest og selve Hollywood mod øst. Til gengæld breder en central del af West Hollywood sig langs med Santa Monica Boulevard, som i øvrigt er identisk med gamle Route 66 gennem L.A.

Kombinationen af Santa Monica Boulevard og Route 66 er ensbetydende med flere hoteller og moteller i forskellige prisklasser. Ren lavpris er der dog ikke tale om i West Hollywood. Dertil ligger bydelen for centralt i Los Angeles.

I motelsegmentet kan I overveje de to forholdsvis billige og basale moteller, Alta Cienega Motel og Holloway Motel. Førstnævnte var kendt som Jim Morrisons favoritmotel: The Doors legenden foretrak altid værelse 32.

Ikke langt fra de to midprice moteller ligger Ramada Plaza Hotel & Suites, som jeg selv har boet på. Prisen er lidt højere, men det er niveauet også. I den endnu mere lækre ende af skalaen er Chamberlain West Hollywood, der også ligger midt i West Hollywood, ganske tæt ved Santa Monica Boulevard.

En fordel ved at vælge en af de fire nævnte overnatningsmuligheder er, at I så er i gåafstand fra en lang række restauranter og butikker på den ”sjove” del af Santa Monica Boulevard gennem West Hollywood.

Overnatning langs Sunset Boulevard i West Hollywood
Sunset Boulevard går i grove træk parallelt med Santa Monica Boulevard, bare en lille kilometer længere mod nord. Sunset Boulevard i West Hollywood er også kendt under begrebet Sunset Strip, en af de mest farverige gader i Los Angeles med adskillige restauranter, barer og natklubber i nabolaget.

Med andre ord: En livsnerve og en bydel, som i den grad vibrerer i Los Angeles. Hotellerne langs Sunset Boulevard i West Hollywood hører derfor hjemme i den mere eksklusive afdeling, og det gør priserne for at overnatte således også.

Hvis vi starter i den mere prisbilligere ende af skalaen – med afsæt i ”Sunset” priser – er The Standard Hollywood et bud, med 3,5 stjerner (ud af 5 mulige) på Hotels.com. Grafton on Sunset er den danske forfatter Henrik List’s favorithotel i L.A. Her har en stor del af sin seneste bog Scener fra Sunset Boulevard, så Grafton on Sunset er næppe noget dårligt bud på et hotel i L.A. (4 stjerner på Hotels.com). To andre bud kunne være Best Western Plus Sunset Plaza eller 1 Hotel West Hollywood, der også begge ligger i gåafstand af de farverige oplevelser langs Sunset Boulevard.

I den dyre og mere eksklusive ende af skalaen langs Sunset Strip finder I hoteller som Andaz West Hollywood, Mondrian Los Angeles, Sunset Tower Hotel og Sunset Marquis.

I kan læse meget mere om West Hollywood som bydel i min nye bydelsguide til West Hollywood

Hoteller og overnatning i Los Angeles
Hoteller ved Los Angeles International Airport
Hoteller og moteller i West Hollywood

Hoteller langs Hollywood Boulevard
Hoteller i Santa Monica tæt ved Stillehavskysten
Hoteller i Venice Beach tæt ved Stillehavet

Af Henrik Lange, Highways-USA.com
Denne artikel er senest opdateret i juli 2019, baseret på mit besøg i West Hollywood i juni 2019.

Jeg optjener provision, når I vælger at booke hoteller og overnatning i Los Angeles via Highways-USA.com Indtægterne bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til nye investeringer i at videreudvikle Highways-USA.com. Mange tak for jeres opbakning og jeres bookinger.