Billeje i USA og Canada med AVIS – søg billeje hos AVIS

avis_logo_140x128Via linket “Forespørgsel/ Reservation” kan du søge efter billeje i USA og Canada hos AVIS. I søgeformularen skal du bl.a. vælge i hvilken stat, du ønsker at afhente bilen. Bemærk at AVIS har rigtigt mange udlejningskontorer over hele USA. Vælg så vidt muligt afhentning i en lufthavn, hvor der er åbent 24 i døgnet og udvalget af udlejningsbiler er langt størst. Feltet med AVIS AWR nr. giver dig mulighed for rabat, hvis du fx er SAS EuroBonus medlem.

Highways optjener provision fra de forskellige udlejningsfirmaer, når du reserverer lejebiler i USA via Highways-USA.com. Pengene bliver bl.a. brugt til nye reportagerejser til USA og Canada, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-portalerne, som ud over Highways-USA.com også omfatter Highways.dk, Highways-Denmark.com og Highways-Iceland.com. Tak for din opbakning.

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.