Vilkår for brug og ophavsret på Highways-USA.com

Kopiering, udprint, brug af fotos
Indholdet på Highways-USA.com er beskyttet af lov om ophavsret. Artikler, fotografier, grafik, kort og andet offentliggjort materiale på Highways-USA.com stilles til rådighed for visning og læsning.

Det er ikke tilladt at tage kopier af tekst, fotos eller andet indhold i elektronisk/ digital form ifølge ophavsretslovens § 12, med mindre andet er opgivet på de pågældende sider.

Der må kun tages kopier på papir (udprint) til privat brug. En virksomhed må således ikke udprinte en artikel m.v., herunder heller ikke til kopiering til virksomhedens medarbejdere. Yderligere anvendelse og eksemplar-fremstilling kræver skriftlig tilladelse.

Alle fotos på Highways-USA.com er beskyttet med copyright, og må ikke kopieres. Det er muligt at købe rettighederne til at benytte fotos fra Highways-USA.com i andre sammenhænge. Kontakt mig for priser og betingelser, info(a)highways.dk

Links til Highways-USA.com
Virksomheder, organisationer og privatpersoner er velkomne til lave links til artikler på Highways-USA.com. Det er dog ikke tilladt at etablere links til Highways-USA.com, sådan at Highways-USA.com fremtræder i det fremmede website’s frame.

Det er tilladt at lave dybe links til artikler på Highways-USA, men ikke til enkeltestående fotografier, kort, grafik m.v. Highways-USA.com er ikke ansvarlig for indholdet på andre websites, vi linker til.

Kontaktinformation:

Highways-USA.com
Nedergade 33, 2. sal
DK-5000 Odense C
Att.: Henrik Lange

E-mail: info(a)highways.dk
Telefon: 20 25 97 48
CVR nr.: 29 07 95 36

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.