Indholdet på Highways-USA.com er beskyttet af lov om ophavsret. Artikler, fotografier, grafik, kort og andet materiale på Highways-USA.com stilles til rådighed for visning og læsning.

Det er ikke tilladt at tage kopier af tekst, fotos eller andet indhold i elektronisk/ digital form ifølge ophavsretslovens § 12, med mindre andet er opgivet på de pågældende sider.


Kopiering, udprint, brug af fotos

Der må kun tages kopier på papir (udprint) til privat brug. En virksomhed må således ikke udprinte en artikel m.v., herunder heller ikke til kopiering til virksomhedens medarbejdere. Yderligere anvendelse og eksemplar-fremstilling kræver skriftlig tilladelse.

Alle fotos på Highways-USA.com er beskyttet med copyright, og må ikke kopieres. Det er muligt at købe rettighederne til at benytte fotos fra Highways-USA.com i andre sammenhænge. Kontakt mig for priser og betingelser, hej(a)highways-usa.com


Links til Highways-USA.com

Virksomheder, organisationer og privatpersoner er velkomne til at linke til artikler på Highways-USA.com. Det er dog ikke tilladt at etablere links til Highways-USA.com, så Highways-USA.com fx optræder i det fremmede website’s frame.

Det er tilladt at lave dybe links til artikler på Highways-USA, men ikke til enkeltstående fotografier, kort, grafik m.v. Highways-USA.com er ikke ansvarlig for indholdet på andre websites, vi linker til.

 

Kontakt information:

Highways-USA.com
Carlsgade 8, 3. sal t.h.
DK-5000 Odense C
Att.: Henrik Lange

E-mail: hej(a)highways-usa.com
Telefon: 42 90 24 38
CVR nr.: 40 74 57 34


Af Henrik Lange
Highways-USA.com + Highways-Academy.com
Journalistrejserådgiver og USA ekspert