I er velkomne til at kontakte mig, hvis I har noget på hjerte. Kommentarer eller spørgsmål om nationalparker, storbyer, attraktioner eller andre destinationer i USA, kan I finde svar på via mine artikler her på Highways-USA.com, hvor I også kan stille spørgsmål eller skrive kommentarer i kommentarfelterne under hver artikel.

Spørgsmål om pasregler og visum
Spørgsmål omkring indrejse i USA, pasregler, visaregler og lignende emner, har jeg kun i meget begrænset omfang tid og mulighed for at svare på. I kan i mange tilfælde finde svar ved at læse mine artikler om Indrejse i USA eller Pasregler og visumregler til USA, hvor jeg allerede har svaret på en del spørgsmål fra brugerne.

Dag-for-dag rejseplaner og e-bøger med USA inspiration
Har I brug for hjælp og inspiration til planlægning af jeres kommende rejse til USA, har jeg skrevet en række guider og dag-for-dag rejseplaner til forskellige dele af USA, hvor I kan få detaljerede rejsetips til kør-selv ferier i USA:

Californien og det sydvestlige USA på 21 dage
Californien, Arizona, Nevada og Utah på 21 dage i motorhome
Stillehavskysten fra Seattle til San Francisco på 11 dage
Highway 1 Californien fra San Francisco til Los Angeles på 3 dage
Rocky Mountains inklusiv Yellowstone og Black Hills på 21 dage
Texas, New Mexico, Arizona og Nevada på 23 dage
Sydstaterne inklusiv New Orleans, Nashville og Memphis på 18 dage
Blue Ridge Parkway inkl. Great Smoky Mountains på 6 dage
Atlanterhavskysten fra New York City til Florida på 11 dage

Route 66: Fra Chicago til Los Angeles – stat for stat
Florida Keys: Fra Everglades til Key West
Familieferie i det sydlige Californien

Personlig rejserådgivning til USA 2020
Hvis I har brug personlig rådgivning i forhold til jeres kommende kør-selv ferie i USA, har jeg to forskellige rådgivningspakker, I kan overveje:

Min store VIP rådgivning til det vestlige USA  inkluderer to individuelle rådgivnings samtaler på dels 150 og 60 minutter. Hertil kommer en række forskellige rejseguider til det vestlige USA samt adgang til et 4 ugers VIP forløb, hvor I får tilsendt 40 informative videoer med rejsetips til USA. Læs mere om min VIP rådgivning til det vestlige USA 2020

Alternativet er min lille rådgivningspakke – 60 minutters VIP rådgivning – der inkluderer en 60 minutters individuel rådgivnings samtale samt en af mine rejseguider til enten det vestlige, sydlige eller østlige USA efter eget valg. Min 60 minutters rådgivning er målrettet dem, som kun har brug for afklaring af enkelte detaljer på en kør-selv-ferie til USA, hvor rejsen allerede er planlagt og booket i de fleste detaljer. Læs mere om min 60 minutters VIP rådgivning


Kontaktinformation:

Highways-USA.com
Mellemgade 17, 1. sal
DK-5800 Nyborg
Att.: Henrik Lange

E-mail: hej(a)highways-usa.com
Telefon: 20 25 97 48
CVR nr.: 40 74 57 34

Af Henrik Lange, Highways-USA.com