Mød det ægte USA langt væk fra metropolerne

USA er med et areal, 220 gange større end Danmarks, et land der byder på utallige oplevelser for den nysgerrige kør-selv-turist. Med Highways-USA.com vil jeg gerne give danskere inspiration til også at opsøge det USA, som ligger væk fra de amerikanske storbyer. For det er ude på landet langs de amerikanske highways, at man finder det ægte USA og møder amerikanerne.

Siden 1994 har jeg besøgt USA over 20 gange. Jeg har kørt rundt over det meste af USA, og med undtagelse af nogle ganske få stater, har jeg været i alle hjørner af USA – plus en del af Canada. Igen og igen har det været oplevelsen af USA på landevejen – væk fra de travle amerikanske interstates/ motorveje – der har været den bedste måde at opleve USA på.


Den klassiske to-sporede landevej

Derfor fokuserer jeg på Highways-USA.com især på den klassiske to-sporede landevej. I en række artikelserier beskriver jeg de mest spændende og smukke highways med fokus på amerikansk kultur og historie. Jeg hjælper med at finde de mest spændende lokaliteter, som fx dinere, moteller, drive-in biografer og andre spændende seværdigheder.

Det kan fx være oplevelser langs Californiens Highway 1, der følger Californiens Stillehavskyst fra nord til syd. Eller en tur ned ad Overseas Highway på Florida Keys, hvor jeg guider dig fra Miami til Key West på Floridas sydspids. Route 66 har jeg naturligvis kørt hele vejen fra Chicago til Los Angeles og beskrevet den verdensberømte landevej, stat for stat hele vejen fra Chicagos forstæder til Santa Monica i Californien – en tur på næsten 4.000 kilometer.

Desuden har jeg besøgt en meget stor del af USA’s nationalparker, som du naturligvis også kan finde guider til. Ud over inspiration til rejser i USA, kan du også finde masser af generelle rejsetips om USA samt en stribe anmeldelser af rejsebøger om USA


Uafhængig journalistisk rejseinspiration

Highways-USA.com drives ud fra en vision om at give brugerne en uafhængig journalistisk og objektiv information om USA som rejseland. Ud over at drive Highways-USA.com, holder jeg hvert år adskillige foredrag om det at rejse i USA og Canada, og blev i 2012 udråbt til Årets Rejsejournalist i Danmark.

Endelig deltager jeg hvert år i USAs største rejsemesse, IPW (tidligere International Pow Wow), der er arrangeret af det amerikanske svar på Danmarks Turistråd/ Visit Denmark, U.S. Travel.


Kontakt information:

Highways-USA.com
Carlsgade 8, 3. sal t.h.
DK-5000 Odense C
Att.: Henrik Lange

E-mail: hej(a)highways-usa.com
Telefon: 42 90 24 38
CVR nr.: 40 74 57 34


Af Henrik Lange
Highways-USA.com + Highways-Academy.com
Journalistrejserådgiver og USA ekspert