Tilmelding til USA foredrag i Nyborg 30. september

Du tilmelder dig USA foredragene i Nyborg ved at sende e-mail til info@highways-usa.com med dit navn, antallet af deltagere samt hvilken dato, du ønsker at deltage.

Der er indtil videre kun planlagt USA foredrag tirsdag den 30. september 2014 kl. 19.00

Pris: 95 kr. for voksne, 75 kr. for børn. Børn skal helst være 8-10 år for at få noget ud af foredraget. Billetprisen for antallet af deltagere indbetales på reg. nr. 3409 og konto nr. 11388981 i Danske Bank. Husk at skrive navn i emnefeltet.

Jeres e-mail må også gerne indeholde et par linjer om, hvad I har af planer for jeres kommende USA rejse, så jeg kan tage højde for det, når jeg forbereder foredraget.

Efter at have modtaget jeres e-mail og indbetaling, sender jeg en kvittering og en præcis kørsels vejledning. Jeg glæder mig til at inspirere jer til masser af kør-selv oplevelser i det vestlige USA. Foredragene gennemføres uanset antallet af deltagere. Der er plads til max 30 deltagere pr. foredrag.

Altså: E-mail til info@highways-usa.com og indbetaling af billetpris på reg. nr. 3409 og konto nr. 11388981 i Danske Bank. Spørgsmål? Send mig en mail, og jeg svarer hurtigst muligt!

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.