Kom til foredrag og få inspiration til USA
Jeg holder hvert år et sted mellem 15 og 20 foredrag om USA rundt om i hele Danmark, hvor jeg deler ud af min viden om USA og kommer med rejsetips til, hvad jeg synes man skal opleve, når man fx tager på kør-selv ferie i USA.

“En inspirerende aften, hvor vi fik meget med hjem til vores videre planlægning af vores tur”
– Jytte og Michael Tolstrup

Især det vestlige USA holder jeg mange foredrag om. Her giver jeg tips til oplevelser i de amerikanske nationalparker, langs Highway 1 i Californien, på Route 66 i Arizona plus tips til oplevelser i San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Jeg har adskillige gange rejst rundt i det vestlige USA og Canada i både motorhome og udlejningsbil, så jeg kender begge rejseformer – og ved hvilke ting, man skal være ekstra opmærksom på.

“Det var et super godt USA foredrag med rigtig mange gode tip” – Anette Hein

Foredrag for rejsebureauer, firmaer og foreninger
Jeg holder hvert år en stribe USA foredrag på bl.a. rejsemesser samt ved private arrangementer for bl.a. rejsebureauer og deres kunder – eller for private virksomheder eller foreninger, der vil give deres medarbejdere eller medlemmer en anderledes aften med masser af inspiration til den kommende sommerferie i USA.

“Et rigtigt godt foredrag. Vi føler os nu godt forberedt til vores rejse” – Alice Vestergaard

Alt efter omfang og anledning kan jeg skræddersy foredraget, så det fx geografisk dækker lige præcis den del af USA, som måtte være relevant. Private virksomheder uden tilknytning til rejsebranchen kan købe mig et knapt så faktuelt, men et mere underholdende foredrag med fokus på nogle af USA’s mere specielle kulturelle vinkler og traditioner. Jeg har således fx et år været hyret til at lave et kortere foredrag, som udelukkende handlede om amerikanske Thanksgiving traditioner.

“Jeg har været til flere foredrag med den unge herre. Har I ikke oplevet hans viden og levende måde at fortælle på, er det bare med at komme afsted. Men bered jer med at gå derfra med en ubændig trang til et roadtrip, en kold cola og en burger” – Niels Kjær Andersen

Priserne starter ved 3.000 kroner for et to timers aftenforedrag – inklusiv transport, men eksklusiv moms. Prisen afhænger af, hvor meget forberedelse jeg har til det enkelte foredrag. Et specialforedrag om USA, der skal bygges op helt fra bunden, vil typisk koste cirka 5.000 kroner. Da jeg har base på Fyn, dækker jeg så godt som hele landet.

Send mig en e-mail eller giv mig et ring og hør mere om mulighederne for et USA foredrag!


Kontaktinformation:

Highways-USA.com
Mellemgade 17, 1. sal
DK-5800 Nyborg
Att.: Henrik Lange

E-mail: hej(a)highways-usa.com
Telefon: 20 25 97 48
CVR nr.: 40 74 57 34

Af Henrik Lange, Highways-USA.com