Kom til USA foredrag med Henrik Lange

Kom til foredrag og få inspiration til USA
Jeg holder hvert år et sted mellem 20 og 30 foredrag om USA rundt om i hele Danmark, hvor jeg deler ud af min viden om USA og kommer med rejsetips til, hvad jeg synes man skal opleve, når man fx tager på kør-selv ferie i USA.

Især det vestlige USA holder jeg mange foredrag om. Her giver jeg tips til oplevelser i de amerikanske nationalparker, langs Highway 1 i Californien, på Route 66 i Arizona plus tips til oplevelser i San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Jeg har adskillige gange rejst rundt i det vestlige USA og Canada i både motorhome og udlejningsbil, så jeg kender begge rejseformer – og ved hvilke ting, man skal være ekstra opmærksom på.

USA foredrag med Henrik Lange
En gang om måneden om efteråret og foråret holder jeg foredrag i Nyborg – typisk om det vestlige USA. Der er plads til 25 deltagere pr. gang, som i løbet af to timer får en gennemgang af de mest spændende amerikanske nationalparker i det vestlige USA – plus nogle af de knapt så kendte.

“Det var et super godt USA foredrag med rigtig mange gode tip” – Anette Hein

Man får også en tur på Californiens Highway 1 og en kort gennemgang af San Francisco, Los Angeles, San Diego og Las Vegas. Jeg holder en pause undervejs, hvor jeg serverer lidt kolde drikkevarer og lidt snacks – naturligvis fra USA i det omfang, jeg kan fremskaffe det. Billetter koster 95 kr. og for voksne og 75 kr. for børn. Børn skal helst være fyldt 8-10 år, for at få noget ud af foredraget.

“En inspirerende aften, hvor vi fik meget med hjem til vores videre planlægning af vores tur”
– Jytte og Michael Tolstrup

Foredrag for rejsebureauer, firmaer og foreninger
Ud over mine “egne” foredrag, så holder jeg hvert år en stribe USA foredrag på bl.a. rejsemesser samt private arrangementer for bl.a. rejsebureauer og deres kunder – eller for private virksomheder, der vil give deres medarbejdere en anderledes aften med masser af inspiration til den kommende sommerferie.

“Et rigtigt godt foredrag. Vi føler os nu godt forberedt til vores rejse” – Alice Vestergaard

Alt efter omfang og anledning kan jeg skræddersy foredraget, så det fx geografisk dækker lige præcis den del af USA, som måtte være relevant. Private virksomheder uden tilknytning til rejsebranchen kan købe mig et knapt så faktuelt, men et mere underholdende foredrag med fokus på nogle af USA’s mere specielle kulturelle vinkler og traditioner. Jeg har således fx et år været hyret til at lave et kortere foredrag, som udelukkende handlede om amerikanske Thanksgiving traditioner.

“Jeg har været til flere foredrag med den unge herre. Har I ikke oplevet hans viden og levende måde at fortælle på, er det bare med at komme afsted. Men bered jer med at gå derfra med en ubændig trang til et roadtrip, en kold cola og en burger” – Niels Kjær Andersen

Priserne starter ved 3.000 kroner for et to timers aftenforedrag – inklusiv transport, men eksklusiv moms. Prisen afhænger af, hvor meget forberedelse jeg har til det enkelte foredrag. Et specialforedrag om USA, der skal bygges op helt fra bunden, vil typisk koste cirka 5.000 kroner. Da jeg bor i Nyborg, dækker jeg så godt som hele landet.

Kontakt mig pr. e-mail og hør mere om mulighederne for et USA foredrag – info(a)highways.dk

Kontaktinformation:

Highways-USA.com
Nedergade 33, 2. sal
DK-5000 Odense C
Att.: Henrik Lange

E-mail: info(a)highways.dk
CVR nr.: 29 07 95 36

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.