Virksomhedsinfo til annoncører og samarbejdspartnere

To medlemmer i Highways familien
Highways-USA.com er det ene af to familiemedlemmer i Highways-familien, der ud over USA-portalen også består af Danmarksportalen Highways.dk.

Begge portaler er uafhængige internetmedier, som formidler kør-selv oplevelser til den kræsne og nysgerrige bilturist eller motorcyklist. Ud over de journalistiske artikler findes der også en række bookingfacilileter, hvor brugerne online kan købe relevante rejseprodukter, som alle drevet af udvalgte samarbejdspartnere, der ikke har indflydelse på det redaktionelle indhold.

Danmarks første og største USA portal
Highways-USA.com gik i luften i den 14. marts 2005 og har p.t. (juli 2014) cirka 25.000 unikke brugere hver måned, fordelt på omkring 75.000 sidevisninger. Der er dog store sæsonudsving. Således er vinter-, forår- og sommermånederne traditionelt set de mest travle på Highways-USA.com.

Highways.dk – min Danmarksportal, som blev grundlagt i 2002 – har i sommersæsonen maj, juni, juli og august op mod 40.000 unikke brugere hver måned fordelt på 70.000 sidevisninger (juli 2015). Dette tal er dog noget lavere i vinterhalvåret. Både Highways-USA.com og Highways.dk blev re-lanceret i 2013 på nye Word Press platforme.

Ansvarshavende redaktør på begge Highways-portaler er Henrik Lange, der har grundlagt firmaet bag portalerne. Henvendelser vedrørende annoncering, partneraftaler og lignende forespørgsler skal sendes til e-mail adressen info(a)highways.dk.

Jeg kan også kontaktes pr. telefon på 20 25 97 48 i dagtimerne. Yderligere information om kontakt- og firmaoplysninger, se nedenstående faktuelle informationer:

Kontaktinformation:

Highways-USA.com
Nedergade 33, 2. sal
DK-5000 Odense C
Att.: Henrik Lange

E-mail: info(a)highways.dk
Telefon: 20 25 97 48
CVR nr.: 29 07 95 36

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.