Highways-USA.com har siden 14. marts 2005 inspireret tusindvis af danskere til kør-selv oplevelser i USA. Udgangspunktet har lige siden starten været at formidle friheden og glæden ved oplevelser på de åbne amerikanske landeveje gennem USA’s mange fascinerende kulturer, landskaber, småbyer, metropoler, o.s.v.

Grundlægger og drivkraft bag Highways-USA.com er undertegnede – Henrik Lange – oprindelig uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus tilbage i 1998.

Tæt samarbejde med aktører i rejsebranchen
Lige siden fødslen af Highways-USA.com i 2005 har jeg haft et tæt og frugtbart samarbejde med den danske rejsebranche og ikke mindst mange af de største danske rejsebureauer, som sælger rejseydelser til USA.

Mit samarbejdet med rejsebureauer som bl.a. FDM travel, MyPlanet, USA rejser og en lang række andre rejsebureauer omfatter bl.a. rejseforedrag på rejsemesser og samarbejdsaftaler omkring formidling af mine e-bøger, som flere af de danske rejsebureauer formilder til deres kunder.

Desuden deltager jeg hvert år som en af de eneste danske journalister i den store amerikanske rejsemesse IPW, hvor jeg møder de vigtigste aktører fra den amerikanske rejsebranche, hvilket inkluderer delstater, storbyer, nationalparker, forlystelsesparker og diverse amerikanske paraplyorganisationer fra den amerikanske rejsebranche.

Provisions- og affiliate partnere på Highways-USA.com
Highways-USA.com og undertegnede samarbejder med en lang række leverandører af forskellige rejseprodukter. Samarbejdet er i mange tilfælde såkaldte affiliate samarbejder, hvor jeg optjener provision på rejseydelser, der er formidlet mellem Highways-USA.com og slutbrugeren. For naturligvis er Highways-USA.com også en forretning!

Hvis der i mine artikler indgår links til eksterne websites, som udbetaler mig provision for formidling af eventuelle salg af rejseydelser som fx hotelophold, reservation af udlejningsbiler, billetter til oplevelser/ seværdigheder eller tilsvarende rejseydelser, står dette altid oplyst med kursiv skrift nederst i de pågældende artikler.

Ingen redaktionel indflydelse på indholdet
Jeg er altid åben overfor nye samarbejdsaftaler med nye spændende partnere, der har noget på hjerte. Mit udgangspunkt er dog altid, at mine samarbejdspartnere ikke har nogen som helst indflydelse på det redaktionelle indhold på Highways-USA.com

Jeg må jævnligt afvise nye forslag til samarbejde, hvor udgangspunktet er i konflikt med min redaktionelle linje og etiske linje på Highways-USA.com. Af samme grund optræder der ikke reklamebannere eller lignende reklame formater på Highways-USA.com, ligesom det ikke er muligt at købe sig til “product placement” eller “advertorials” – altså betalt redaktionelt indhold på Highways-USA.com

Men jeg er altid lydhør og åben overfor nye samarbejdsaftaler – hvad enten de kommer fra rejsebranchen eller fra andre medier og platforme, som kunne være interesseret i at samarbejde med mig og Highways-USA.com

Giv mig et ring på 20 25 97 48 eller send mig en mail. I kan finde mine kontaktoplysninger her:


Kontaktinformation:

Highways-USA.com
Mellemgade 17, 1. sal
DK-5800 Nyborg
Att.: Henrik Lange

E-mail: info(a)highways-usa.com
Telefon: 20 25 97 48
CVR nr.: 29 07 95 36

Af Henrik Lange, Highways-USA.com