Benns er et rejsebureau med jyske rødder, der har holdt fast i sit geografiske udgangspunkt siden grundlæggelsen i Holstebro i 1963. Benns har stadig hovedkontor i netop Holstebro, men har også en afdeling i København og er også til stede i Norge. Benns’ er en af Danmarks mest erfarne udbydere af motorhomes/ autocampere i USA, men også i bl.a. Australien, New Zealand og Canada. Og så er Benns kendt for sin mangeårige erfaring med grupperejser for skoler.

Eksperter i motorhomes i USA
Benns har fokus på det voksne segment, når det gælder individuelle oversøiske rejser til fx USA. Benns samarbejder med en stribe forskellige operatører og udlejere af motorhomes i USA, og kan derfor tilbyde individuelle løsninger til kunderne, alt afhængig af hvilket slags motorhome, kunderne måtte have lyst til at prøve kræfter med i USA.

De senere år har udlejningsfirmaer af autocampere fra Australien og New Zealand etableret sig på det amerikanske marked. Disse firmaer har typisk mindre campere og motorhomes i deres vognpark end deres amerikanske kollegaer. Benns samarbejder med flere af disse ”nye” udlejere i USA, som bl.a. tilbyder autocampere i USA i ”europæiske” størrelser, hvillet nogle kunder foretrækker – i forhold til de ofte meget store amerikanske motorhomes.

Kvalitetsbevidste voksne
Det er især de mere kvalitetsbevidste voksne, der gerne vil kombinere ferie med aktive oplevelser, som Benns retter sin opmærksomhed mod – hvilket ligger i fin tråd med fokus på motorhomes i bl.a. USA.

De senere år har Benns også udvidet paletten af rejseprodukter til at omfatte krydstogter, safariture, rundrejser og lignende rejser til oversøiske destinationer som USA, Canada, Australien, New Zealand, m.fl. Benns holder desuden jævnligt foredrag for deres kunder i både København og i Holstebro.

Benns hed tidligere Team Benns, men valgte i 2015 at vende tilbage til det oprindelige navn, Benns.

Læs mere på Benns.dk
Informationerne på denne side er senest opdateret den 7. november 2019.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com