Masser af danskere drømmer om at få lov til at få udleveret nøglerne til en Ford Mustang, når de skal på kør-selv ferie i USA. Men langt de fleste må nøjes med drømmen. Det er nemlig ikke specielt mange Ford Mustangs i bilparken hos de amerikanske udlejningsfirmaer. Det er dog muligt at få Ford Mustang garanti på de amerikanske landeveje. Læs hvordan.

Ford Mustang eller tilsvarende biltype…
Når du søger efter udlejningsbiler i USA, vil du jævnligt støde på fotos af fx Ford Mustangs. Og hvem vil ikke gerne cruise rundt i en lækker Ford Mustang på fx Highway 1 i Californien.

Der er bare lige det MEN ved projektet, at der i beskrivelsen står, at det KAN være en Ford Mustang – eller en tilsvarende biltype. De tre små ord ”…eller tilsvarende biltype” betyder, at du langtfra har nogen garanti for, at der holder en Ford Mustang og venter på dig, når du skal afhente din udlejningsbil i fx en amerikansk lufthavn.

Og i praksis vil du opdage, at det kan være mere end svært at få fingre i en af de eftertragtede Ford Mustangs, da de hører til blandt de mest populære bilmodeller hos de amerikanske udlejningsfirmaer.

Ford Mustang garanti hos Hertz
Vil du være næsten 100 % sikker på, at du rent faktisk får en Ford Mustang – eller en tilsvarende drømmebil – tilbyder Hertz Mustang garanti. Vælger du at leje en bil fra Hertz’ såkaldte Adrenaline Collection, er du garanteret, at du rent faktisk får den bilmodel, som du har lejet hjemmefra.

Dermed er du næsten sikker på, at du kommer til at sidde bag rattet i en Ford Mustang. Og ikke bare en Ford Mustang, men en Ford Mustang GT Premium udstyret med V8 motor. Når jeg skriver ”næsten”, er det fordi Hertz trods alt tager forbehold for pludseligt opstående skader på en lejet bil eller andre uforudsete hændelser. Så der er altså ikke 100 % garanti, men noget der ligner.

Adrenaline Collection omfatter også en stribe andre klassiske biler: Hvad med fx at prøve kræfter med en Corvette Convertible eller en Chevy Camaro SS Convertible? Også her er der næsten 100 % garanti for, at det er den valgte model, du får udleveret nøglerne til. Skulle uheldet være ude, kan du være sikker på, at alternativet heller ikke er kedeligt.

Også i Hertz Dream Car Collection er der model garanti: Her hedder bilmærkerne alle noget med enten BMW, Cadillac, Jaguar, Mercedes eller Porsche.

Men inden dine tænder begynder at løbe i vand, så vær lige opmærksom på, at aldersgrænsen for alle disse biler er 25 år uden undtagelse. Desuden giver det sig selv, at dagspriserne for disse biler er noget højere, end når du når lejer standardbiler. Til gengæld er den digitale SiriusXM Satellit Radio inkluderet i lejen – det er den ikke på standardbilerne, hvor det skal tilkøbes.

Se udvalget af bilmodeller i Hertz Adrenaline Collection

Af Henrik Lange, Highways-USA.com