USA er for mange lig med luksusbiler. Og selvom de store amerikanske flydere, som havde deres storhedstid i 1960’erne og starten af 1970’erne, nu er historie, kan du stadig godt få en ægte amerikansk luksusbil til ferien i USA. Du kan endda få garanti for, at din udlejningsbil bliver lige præcis den bilmodel, du drømmer om at opleve USA i. Læs her, hvordan du gør.

Fornuftige biler kontra luksus
Hertz er med cirka 300.000 udlejningskøretøjer i USA den ubetinget største udlejer af biler i USA. Og mens hovedparten af bilerne hører hjemme i ”fornuftsklassen” – nogle vil sige kedelige – har Hertz en lang tradition for at have nogle af de vildere og mere luksuriøse bilmodeller til udlejning.

Hvis du er jagt efter ekstraordinære køreoplevelser i luksussegmentet, har Hertz både en Prestige Collection og en Dream Car Collection, hvor de har samlet nogle af de mere ekstraordinære køretøjer i deres bilpark. Og når du lejer biler fra enten Prestige Collection eller Dream Car Collection, er du garanteret, at du rent faktisk får den bestilte bilmodel. Det er dog kun udvalgte udlejningsstationer ved de største lufthavne i USA, der tilbyder Prestige Cars og Dream Cars.

Prestige Collection til direktøren
Prestige Collection byder på luksusbiler i direktionssegmentet: Altså luksusbiler til forretningsfolk, der ønsker komfort samt god plads og som vil have en præsentabel bil at køre rundt i.

Blandt de bilmodeller, du finder i Prestige Collection er Mercedes C klasse, Mercedes E klasse, Cadillac Escalade samt flere andre modeller fra mærker som Cadillac, Infiniti, Lincoln og Mercedes. Og du har altså sikkerhed for, at den bestilte bilmodel, er den model, du får udleveret i USA.

Som lejer af en bil fra Prestige Collection følger der en række specielle ekstraydelser med i pakken. Bl.a. får man Hertz eget NeverLost navigationsanlæg med uden beregning, og du får også et særligt telefon nummer, du kan kontakte, hvis du får brug for hjælp. Desuden kan man uden beregning returnere bilen på en anden udlejningsstation, uden at du skal betale envejsleje gebyr – forudsat at denne udlejningsstation også tilbyder biler fra Prestige Car Collection.

Endelig kan du få bilen leveret og afhentet på et hotel eller resort i en radius af op til 15 miles fra Hertz’ udlejningsstation. Efter lejemålets afslutning får du et års gratis medlemskab af Hertz #1 Club Gold.

Dream Cars Collection til drømmerne
Men hvorfor ikke fyre helt op under V8 motoren og give drømmene fuld gas, når du nu er i USA? Hertz Dream Car Collection lever helt op til sit navn med drømmebiler som fx Mercedes SLS, Mercedes SL550 convertible, Jaguar XJL, Porsche Boxster, Porsche Cayman, Porsche Panamera – eller hvad med en Bentley Continental Flying Spur?

Inden du begynder at drømme dig væk, skal du dog lige være fyldt 25 år, for ellers kommer du ikke i nærheden af nogle af disse biler. Desuden er det som nævnt kun på udvalgte udlejningsstationer, at man tilbyder biler fra Dream Car Collection.

Se udvalget af bilmodeller i Hertz Prestige Collection
Se udvalget af bilmodeller i Hertz Dream Car Collection

Af Henrik Lange, Highways-USA.com