Det er de oversøiske og eksotiske destinationer, der står øverst på menuen hos Check Point Travel, der har base i Århus. Især USA, Hawaii, Canada, Mexico, Cuba, Thailand og Asien generelt hører til blandt spidskompetencerne hos Check Point Travel – i daglig tale blot CPT.

Eksperter i USA inkl. Florida og Hawaii
Når det gælder USA, så er fokus hos Check Point Travel på individuelle kør-selv-ferier i udlejningsbil kombineret med overnatning på gode hoteller.

Check Point Travel tilbyder rigtige mange forskellige kombinationsmuligheder, og bl.a. har bureauet flere færdige rundrejser, som både inkluderer naturoplevelser i det vestlige USA og badeferie i Florida eller alternativt New York kombineret med Florida. Hertil kommer bl.a. den store klassiske tre ugers kør-selv-ferie i det vestlige USA eller tre ugers kør-selv-ferie i Rocky Mountains.

Check Point Travel fokuserer udelukkende på kør-selv-ferie i udlejningsbil kombineret med hoteller. Hvis man drømmer om kør-selv-ferie i motorhome, må man gå andre steder hen.

Er det Hawaii, som står højt på ønskesedlen, har Check Point Travel flere pakker, som både inkluderer det vestlige USA med Hawaii. Det gælder bl.a. pakkerejsen Naturrejse til USA og Hawaii og vil I kombinere lidt storby med Hawaii, kunne kombinationen af San Francisco og Hawaii måske være interessant. Det vestlige Canada og Hawaii er også en kombinationsmulighed.

Kør-selv-ferie i Canada og Mexico
Canada er også en af favoritterne hos Check Point Travel, takket være de fantastiske naturoplevelser i det vestlige Canada. Her er der især fokus på nationalparkerne Banff og Jasper i de canadiske Rocky Mountains plus den smukke Icefields Parkway, som er inkluderet i turen Det bedste af det vestlige Canada, mens Canada – den store naturrundrejse også inkluderer en afstikker til den smukke Vancouer Island.

Som noget nyt har Check Point Travel også sat fokus på Mexico, som bureauet både tilbyder i form af rundrejser med guide, men også kør-selv ferie på egen hånd i udlejningsbil, som fx rundrejsen Det bedste af Mexico i bil eller en kør-selv-ferie på Yucatan halvøen, Yucatan rundrejse i bil.

Check Point Travel blev grundlagt i 1996 og har base i Brabrand lige uden for Århus. Bureauet er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og har medlems nummer 2288.

Læs meget mere om Check Point Travel på CPT.dk
Se brugeranmeldelser af Check Point Travel på TrustPilot
Informationerne på denne side er senest opdateret den 18. december 2018.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com