CityPass rabat til seværdigheder i Chicago

Rabatpakken CityPass er rigtig interessant i Chicago, hvor du får adgang til nogle af byens bedste museer og udsigtsplatforme. Har du to eller tre dage i byen, kan du med en CityPass pakke i hånden spare op til 50 % på den ordinære billetpris. Desuden får du fast track adgang ved de fleste af seværdighederne, hvilket faktisk også sparer dig noget tid her og der. Jeg har selv testet CityPass i Chicago, og det var en overraskende god oplevelse.

Rabat på 5 store seværdigheder i Chicago – CityPass

Fem museer og to udsigtsplatforme
Chicago er berømt for sine fantastiske museer, og efter selv at have besøgt de fleste af dem, kan jeg uden tøven selv skrive under på, at der er tale om museer i absolut verdensklasse med en velfungerende formidling af deres udstillinger. Og det er ikke støvede museer, vi taler om, men oplevelsescentre med interaktivitet og interaktion med publikum.

CityPass i Chicago giver dig fem attraktioner til en samlet pris – 96 dollars for voksne og 79 dollars for børn under 12 år (2015). Det er halv pris af den ordinære billet til de fem seværdigheder.

Med i pakken er Chicagos store naturhistoriske museum The Field Museum, der bl.a. har verdens bedst bevarende dinosaurus skelet udstillet – plus flere andre dino skeletter. Nærmeste nabo er det store akvarium Shedd Aquarium, som også er med pakken, hvor du kan opleve fisk i flere etager og tage en tur i akvariets 4D biograf, hvor fiskene næsten svømmer om ørene på dig. Shedd Aquarium har også et stort oceanarium med delfiner og beluga hvaler, og der er shows med både delfiner og beluga hvaler. Her skal man dog betale beskeden merpris på 2 dollars pr. person, for at få disse shows med.

Skydeck Chicago på 103. etage i Willis Tower
Du får også adgang til udsigtsplatformen på 103. etage i den højeste bygning på vestlige halvkugle, Willis Tower, der tidligere hed Sears Tower. Som en gimmick i toppen af Skydeck Chicago har man lavet nogle ”altaner” i plexiglas, så du kan stå på ”ydersiden” af bygningen og se de 412 meter ned langs kanten af Willis Tower. Det skal nok få sveden frem i håndfladerne.

Når det gælder de to sidste seværdigheder i CityPass Chicago, har du valget mellem fire forskellige seværdigheder – men kan altså kun vælge to. Det ene valg står mellem det fremragende Museum of Science and Industry – Chicagos gigantiske tekniske museum med indsigt i alverdens tekniske detaljer, klima, rumfart, flyvning med mere. Det store scoop på museet er dog museets ubåd, den tyske U-505, der blev opbragt af amerikanerne i juni 1944 og nu ligger under tag på museet – i fuld længde.

Alternativet til Museum of Science and Industry er endnu en mulighed for at se Chicago fra toppen – i 360 Chicago på 94. etage i Hancock Center i 314 meters højde. Herfra har du en fantastisk udsigt op og ned langs Lake Michigan.

Den andet valgmulighed i CityPass Chicago står mellem det rigtigt spændende planetarium Adler Planetarium, der har ikke færre en to planetarie sale plus en 3D biograf og flere spændende udstillinger. Og så ligger Adler Planetariet ikke langt fra Field Museum og Shedd Aquarium på Museum Campus.

Alternativet til Adler Planetariet er et USA’s bedste kunstmuseer, The Art Institute of Chicago – et gigantisk kunstmekka med en meget stor samling af europæiske impressionister som Monet, Renoir, Seurat, Gauguin og Van Gogh. Desuden har Art Institute of Chicago en meget stor samling nyere amerikansk kunst efter 1945 helt frem til i dag. Et gigantisk kunsttempel, du næppe når hele vejen rundt i på dit første besøg.

Kuponhæfter med rabat
CityPass fungerer på den måde, at du køber dit CityPass til Chicago eller en anden amerikansk storby på websitet CityPass.com. I forbindelse med købet printer du en voucher ud, som så ombyttes til et CityPass kuponhæfte på den første attraktion i Chicago, du ønsker at besøge.

Officielt kan du også downloade din voucher på din mobiltelefon, men det er ikke alle seværdigheder i Chicago, der accepterer den mobile voucher endnu. Så herfra lyder anbefalingen, at du printer din voucher ud. Voucheren afleveres i billetlugen hos den første seværdighed, du besøger i Chicago. Du får så i stedet udleveret det kuponhæfte, som indeholder dine CityPass rabatkuponer.

Bemærk: Du må ikke selv rive CityPass kuponerne ud af kuponhæftet! Gør du det, bliver kuponerne værdiløse. Du afleverer derfor HELE kuponhæftet i billetlugen ved hver attraktion, hvorefter de ansatte i billetkontoret river CityPass kuponen ud af hæftet og udleverer dig relevante billetter – sammen med kuponhæftet med de resterende rabatkuponer.

Rabat på 5 store seværdigheder i Chicago – CityPass

Informationerne på denne side er senest opdateret den 21. juni 2015.

Highways optjener provision, hvis du vælger at købe dine CityPass pakker via Highways-USA.com. Prisen for dig som kunde er helt den samme, uanset om du vælger at købe dit CityPass via Highways-USA.com eller andre kanaler. Den optjente provision bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-portalerne, som ud over Highways-USA.com også omfatter Highways.dk og Highways-Denmark.com. Tak for din opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

3 svar til “CityPass rabat til seværdigheder i Chicago”

  1. Hej Henrik, jeg letter om få måneder med retning mod Chicago og overvejer køb af et CityPass, da jeg har 4 dage i byen. Jeg vil selvfølgelig meget gerne støtte dig ved at købe det via Highways-USA.com, men hvordan er det lige, jeg gør det? Tak for et fantastisk website som jeg er storforbruger af 🙂 Mvh. Jesper

    • Når du klikker på et af linksne i artiklen overfor, registreret systemet automatisk, at der er tale om et link fra Highways-USA.com. Derfor vil jeg optjene provision, hvis/ når nogen køber CityPass til fx Chicago eller en af de andre byer med CityPass – hvilket også står nævnt med kursiv i teksten overfor. Så du skal være velkommen til at benyttet linket – og prisen er i øvrigt den samme for dig som kunde, uanset hvordan du vælger at købe dit CityPass. Chicago er i øvrigt en rigtig god CityPass by med mange store oplevelser.

      • Mange tak for dit svar Henrik. Jeg trykker på linket her på sitet, når jeg beslutter mig for at købe mit CityPass.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.