Rabatpakken CityPass Southern California er den eneste rabatpakke i Californien, der inkluderer Disneyland og naboparken Disney California Adventure. Desuden får I SeaWorld i San Diego og Legoland Californien med i pakken. CityPass Southern California er derfor rigtig interessant for børnefamilier, der har Disneyland på programmet i Californien, men som også gerne vil opleve fx SeaWorld eller Legoland, som også er inkluderet i pakken.

CityPass giver jer den store Disney-pakke
Billetten til Disneyland er en såkaldt Park Hopper Ticket, hvilket betyder, at den også inkluderer Disney’s nabopark California Adventure. I kan altså gå frem og tilbage mellem de to Disney parker, lige så mange gange, I har lyst til, på den eller de dage, I besøger Disneyland. Og det er ret nemt, da der kun er 100 meter mellem indgangene til de to Disney parker, Disneyland og California Adventure.

Desuden er der mulighed for at komme tidligt i Disneyland en af dagene via det såkaldte ”Morning Magic”, hvor I får adgang til Disneyland en time før parken åbner for alle andre gæster. Morning Magic kan dog kun benyttes én gang på enten tirsdage, torsdage eller lørdage.

Rabatpakken kan bruges i op til 14 dage
Southern California CityPass er aktivt i 14 dage fra første dag, det bliver aktiveret – og det kan aktiveres i alt tre dage i løbet af passets levetid. Jeres CityPass til Californien giver jer desuden mulighed for at besøge Disney parkerne på tre forskellige dage i løbet af 14 dages perioden. Men vælger I den løsning, afskriver I samtidig muligheden for at besøge fx SeaWorld eller Legoland Californien, da kortet kun kan aktiveres tre gange/ tre dage i alt. SeaWorld og Legoland kan kun besøges en gang i løbet af de 14 dage.

Mange skandinaviske turister vælger at bruge to dage på Disneyland og Disney California Adventure – og bruger så den sidste gyldighedsdag i CityPass’et på at besøge enten SeaWorld eller Legoland. Danske familier vælger typisk SeaWorld, da vi jo allerede kender Legoland rigtigt fra Billund.

Indtil 2015 indgik Universal Studios i Southern California CityPass, men er nu blevet afløst af Legoland. Southern California CityPass henvender sig især til børnefamilier, der har god tid til de mange oplevelser i det sydlige Californien, og som har tid til at tage en hviledag ind mellem de mange aktiviteter.

Læs mere og køb Southern California CityPass

Af Henrik Lange, Highways-USA.com