Efter flere tilløb valgte jeg i 2019 at teste lavprisselskabet Norwegian på en oversøisk flyvning til USA og Los Angeles. Normalt plejer jeg at holde mig til de mere traditionelle flyselskaber som SAS, KLM, Air France, British Airways, Lufthansa, m.fl. når jeg taget til USA. Men da mange af jer læsere benytter Norwegian til USA, ville jeg også prøve kræfter med det norske lavprisselskab.

Direkte fly CPH-LAX med Norwegian
Fordelen ved Norwegian var i dette tilfælde, at jeg skulle til Los Angeles. Og Norwegian er p.t. det eneste flyselskab, som flyver direkte fra Københavns Lufthavn til Los Angeles International Airport LAX. Dermed kunne jeg vælge en direkte flyvning til den amerikanske vestkyst, og det gør nu engang tingene noget nemmere, når man slipper for at skulle skifte fly undervejs.

Norwegian var et af de første flyselskaber til at introducere enkeltbilletter til USA og ikke mindst lavprisbilletter, der kun inkluderer selve flyrejsen – men ikke detaljer som fx indtjekket bagage og forplejning ombord. Det kommer over i prisen, så man skal lige holde tungen lige i munden, når man booker sine billetter. For det er trods alt noget, man gerne vil tilvælge på en 11 timers lang flyvning til USA.

Forberedelser op til afrejsen
Informationsniveauet er højt hos Norwegian, den ros skal de have. I dagene op til min afrejse kommer der en lind strøm af e-mail fra Norwegian – bl.a. en om, at jeg kan byde på en opgradering til deres Premium kabine, og så vil buddet så afgøre, om jeg kommer i betragtning. Det vælger jeg dog lige at springe over, da jeg gerne vil prøve Enonomy Class, der passer bedre til min pengepung.

På selve afrejsedagen kommer der en SMS allerede tidligt om morgenen, som forbereder mig på, at flyet til Los Angeles vil være forsinket ud af CPH med halvanden time. Desuden får jeg info om de nye check-in tider i lufthavnen. Af en eller anden grund kan jeg ikke få lov til at tjekke ind online hjemmefra som jeg fx kan det hos SAS. Men det skyldes muligvis, at der er tale om en oversøisk flyvning til USA.

Til gengæld virker check in automaterne i CPH helt efter hensigten, da jeg kommer ud i lufthavnen, og får lynhurtigt printet mit boarding card – og afleveret min indtjekkede bagage ved bagage drop skranken.

Dreamliner oplevelsen med Norwegian
Flyet til Los Angeles ender med at blive næsten to timer forsinket i afgang fra CPH, da flyet som jeg skal med, er forsinket fra Fort Lauderdale i Florida. Og da Norwegian opererer med nogle ret korte vendetider i lufthavnene, skal der ikke ret mange minutters forsinkelser til, inden forsinkelserne spreder sig som ringe i vandet. Heldigvis skal jeg jo flyve direkte og har ingen ”connecting flights”, så jeg kan tage den helt med ro.

Norwegian har i sin markedsføring af deres oversøiske flyvninger især slået sig op på, at oplevelsen ombord på deres Dreamliner 787 fly er helt unik. Derfor glædede jeg mig også til at teste Dreamlineren i Norwegians konfiguration på økonomiklasse.

Og så havde jeg endda ”snydt” lidt. Jeg fik nemlig mulighed for at booke sæde 6A helt oppe foran på forreste række på Economy, så jeg havde ingen problemer med benpladsen. Så den placering sad lige i skabet, da jeg kom ombord.

Oversøisk lavprisflyvning til USA
Mens forplejning og indtjekket bagage skal tilkøbet hos Norwegian, er der frit slag til alle passagerer, når det gælder underholdning ombord. Man skal bare huske sine egne hovedtelefoner, for ellers skal man også betale for dem. Derfor var jeg lidt spændt på, hvad der gemte sig af film og andre underholdningstilbud på Norwegians Dreamliner.

Og her blev jeg ærlig talt lidt skuffet: Der var da en række film af nyere dato – og nogle klassikere – men udvalget og antallet var jeg ikke imponeret af. Og til min store overraskelse var der heller ingen musik som en del af deres in flight entertainment. Det er vist først gang, jeg oplever det hos et flyselskab.

Til gengæld kan man bestille mad og drikke fra sin plads og så betalt direkte ved skærmen med sit kreditkort. Ingenting er som bekendt gratis ombord hos Norwegian, og jeg må ærligt indrømme, at jeg er lidt overrasket over, at besætningen ikke engang kommer rundt med kildevand. I hvert fald ikke på min 11 timers flyvning på Enonomy.

Her bliver servicen lige en anelse for skrabet for mig. Her foretrækker jeg et rigtigt netværks flyselskab med lidt mere service ombord. Også selvom priserne hos Norwegian ikke er urimelige for mad og drikke ombord. Og den lille finte med at kunne betale med kreditkortet ved hver plads er trods alt ret smart.

Nice and Tasty menu fra Norwegian
Da jeg på forhånd havde bestilt forplejning ombord, blev jeg kort efter afgang fra CPH spurgt om mit efternavn, som stod på den liste over betalende passagerer, som havde købt en forplejningspakke ombord – i modsætning til mine sidepassagerer.

Men også når det gjaldt den såkaldte Nice and Tasty menu, slog lavpriskonceptet igennem. Jeg forventer ikke at få gourmet mad ombord på et fly. Men der var kun tre ”mad elementer” med i Nice and Tasty menuen, som ud over en omgang varm kylling med kartofler og grøntsager kun bestod af en lille bakke med salat og to småkager til kaffen.

Der fulgte dog retfærdigvis også en gratis Heineken øl med til menuen. Men taget i betragtning at jeg havde betalt ekstra for menuen, var den kulinariske oplevelse ret begrænset. Det samme var mængden af mad. Næste gang jeg flyver med Norwegian på Economy, så skal jeg huske at proviantere ekstra i lufthavnen inden afgang.

Der blev også serveret en lille menu en time inden ankomsten til LAX i form af en lille, men lækker sandwich og en brownie + drikkelse. Men igen: Vi taler om en 11 timers flyvning, så sørg for at have ekstra mad med ombord, med mindre I vil købe det ombord fra Norwegians snackbar, sådan som jeg valgte at gøre det, da jeg blev tørstig, og der ikke dukkede nogen stewardesse op med kildevand…

Konklusion: Bestået uden at overbevise
Alt i alt, så leverende Norwegian det forventede på en oversøiske flyvning – hverken mere eller mindre. Og jeg er nok ikke 100 % overbevist om, at jeg også vælger Norwegian igen næste gang jeg skal til USA. For mig er selve flyrejsen også en del af optakten til den kommende ferie, og hos Norwegian var der mest tale om transport fra A til B.

Men vil dog klart overveje Norwegian igen, hvis Norwegian flyver direkte fra Danmark til min destination i USA, sådan som det var tilfældet denne gang. Ellers vil jeg nok vælge at betale lidt mere og få en 10-20 % større in flight oplevelse. Også selvom der ikke er noget at udsætte på komforten ombord på Norwegians Dreamliner.

I øvrigt får jeg lejlighed til at teste Norwegians Business Class på returflyvningen til CPH i slutningen af juni 2019. Så bliver det interessant at sammenligne de to klasser ombord.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Anmeldelsen baseret på en direkte flyvning med Norwegian fra CPH til LAX den 31. maj 2019 på Norwegians Economy Class.