CityPass rabat til seværdigheder i New York

Med et CityPass til New York har I gratis adgang til seks af millionbyens absolut mest populære seværdigheder. Har I et CityPass til New York, kan I spare op til 41 % på adgangsbilletterne til de inkluderede seværdigheder – sammenlignet med, hvis I kom ind fra gaden og købte en almindelig billet. Rabatpakken omfatter seks af de mest klassiske seværdigheder i New York.

Rabatpakke til 6 klassiske seværdigheder i New York – CityPass

De største attraktioner i New York
CityPass New York er en af de mest attraktive CityPass pakker til storbyer i USA. CityPass New York omfatter adgang til Empire State Building (observatoriet på 86. etage med glasvinduer), det nye 911 Museum på Ground Zero, det gigantiske Metropolitan Museum of Art og det naturvidenskabelige American Museum of Natural History. Hertil kommer mulighed for at sejle over til Frihedsgudinden plus flere andre oplevelser. Med andre ord nogle af de største og mest klassiske seværdigheder i New York City.

I alt kan man vælge mellem ni forskellige oplevelser i New Yorks CityPass pakke, men man kan kun vælge op til seks seværdigheder. Man skal nemlig vælge mellem nogle af seværdighederne parvis. Vælger I den ene mulighed, fravælger I altså en anden mulighed.

Således står et af valgene fx mellem en sejltur over til Frihedsgudinden – eller alternativt en sejltur med Circle Line Cruises rundt om sydspidsen af Manhattan. Et andet valg står mellem enten at tage op i Top of the Rock på 70. etage i toppen af Rockefeller Center og nyde udsigten over Central Park – eller alternativt at besøge kunstmuseet Guggenheim, berømt for sin unikke arkitektur. Det sidste valg i CityPass’ rabatpakke til New York står mellem enten at besøge det nye National September 11 Museum på Ground Zero på det sydlige Manhattan – eller i stedet at besøge det store tekniske museum på Manhattan, Intrepid Sea, Air & Space Museum, som bl.a. rummer hangarskibet Intrepid samt rumfærgen Enterprise, som var den første rumfærge.

Kuponhæfter med rabat på seværdigheder
CityPass fungerer på den måde, at I køber jeres CityPass til New York via websitet CityPass.com. Efter købet af gennemført printer I en voucher ud, som I tager med til New York. Her ombytter I jeres voucher til et CityPass kuponhæfte på den første attraktion, I ønsker at besøge i New York.

Internationale turister kan ikke få tilsendt selve kuponhæftet pr. post – det SKAL afhentes på den første attraktion, I besøger i New York. Her viser I jeres forudbetalte CityPass voucher, hvor efter I får udleveret det lille kuponhæfte.

Bemærk: I må IKKE selv rive CityPass kuponerne ud af kuponhæftet. Gør I det, bliver kuponerne værdiløse. I afleverer derfor hele kuponhæftet i billetlugen ved hver attraktion, hvorefter de ansatte i billetkontoret river CityPass kuponen ud af hæftet og udleverer de “rigtige” billetter.

Ekstra tilvalg på udvalgte seværdigheder
En CityPass billet til en seværdighed er lig med en standard billet til den pågældende attraktion. Men nogle steder kan man tilkøbe forskellige ekstra muligheder.

I Empire State Building giver standard billetten i New Yorks CityPass adgang til udsigts platformen på 86. etage. Men vil I helt op i toppen på 102. etage, kan I med et CityPass på 86. etage tilkøbe en billet til 20 dollars (2015), som giver jer adgang til udsigts platformen på 102. etage.

På National 911 Museum kan du med et CityPass tilkøbe en guidet rundtur på museet for 20 dollars (2015). Museum of Modern Art, som indtil 2014 var inkluderet i CityPass rabatpakken, indgår ikke længere i CityPass til New York.

Rabatpakke til 6 klassiske seværdigheder i New York – CityPass

Informationerne på denne side er senest opdateret den 16. juni 2018.

Jeg optjener provision, hvis I vælger at købe jeres CityPass pakker via Highways-USA.com. Prisen for jer som kunder er den samme, uanset om I vælger at købe jeres CityPass via Highways-USA.com eller andre kanaler. Den optjente provision bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-USA.com. Tak for jeres opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 svar til “CityPass rabat til seværdigheder i New York”

  1. Måske du kan hjælpe, jeg kan ikke overskue det… Hvis vi køber et New York City Pass, og vi så køber guidede ture fra Get Your Tour guide, så sparer vi jo ikke penge på billetten. De to ting kan vel ikke kombineres eller hvad? Vi vil også gerne springe køen over de forskellige steder, så hvad gør vi for at spare mest tid og penge? Please hjælp! Vi skal se Empire State / Top of the Rock/ Frihedsgudinden/ Madison Square Graden/ One World Observatory/ Hop on hop of Sightseeing Tour. Vi skal til New York til april 2020. På forhånd tak!

    • De forskellige rabatordninger er uafhængige af hinanden, og kan ikke kombineres. Get Your Guide (går jeg ud fra, du mener) er en anden ordning end New York Pass, og har ikke noget med hinanden at gøre. Så hvis begge de attraktioner, I ønsker at opleve, optræder i begge pakker, kan I altså kun udnytte tilbuddet i den ene pakke. Eller I kan besøge attraktionen to gange og udnytte begge tilbud. Jeg kender ikke lige tilbuddet fra Get Your Guide, så det kan jeg ikke udtale mig om. Flere af de attraktioner I nævner (dog ikke Madison Square Garden, der bl.a. bruges til koncerter), er inkluderet i New York Pass, som I kan læse mere om i denne artikel – Highways-USA.com/New-York-City-NewYorkPass