CityPass rabat til seværdigheder i New York

Med et CityPass til New York har du gratis adgang til seks af millionbyens absolut mest populære seværdigheder. Har du et CityPass til New York, kan du spare op til 42 % på adgangsbilletterne til de inkluderede seværdigheder – sammenlignet med, hvis du kom ind fra gaden og købte en almindelig billet ved billetlugen. Rabatpakken omfatter seks af de mest klassiske seværdigheder i New York.

Rabatpakke til 6 klassiske seværdigheder i New York – CityPass

De største attraktioner i New York
CityPass New York er en af de mest attraktive CityPass pakker til storbyer i USA. CityPass New York omfatter adgang til Empire State Building (observatoriet på 86. etage med glasvinduer), det nye 911 Museum på Ground Zero, det gigantiske Metropolitan Museum of Art og det naturvidenskabelige American Museum of Natural History. Hertil kommer mulighed for at sejle over til Frihedsgudinden plus flere andre oplevelser. Med andre ord nogle af de største og mest klassiske seværdigheder i New York City.

I alt kan man vælge mellem ni forskellige oplevelser i New York’s CityPass pakke, men man kan kun vælge op til seks seværdigheder. Man skal nemlig vælge mellem nogle af seværdighederne parvis. Vælger man den ene mulighed, fravælger man den anden.

Således står et af valgene fx mellem en sejltur over til Frihedsgudinden – eller alternativt en sejltur med Circle Line Cruises rundt om sydspidsen af Manhattan. Et andet valg står mellem enten at tage op i Top of the Rock på 70. etage i toppen af Rockefeller Center og nyde udsigten over Central Park – eller alternativt at besøge kunstmuseet Guggenheim, berømt for sin unikke arkitektur. Det sidste valg i CityPass’ rabatpakke til New York står mellem enten at besøge det nye National September 11 Museum på Ground Zero på det sydlige Manhattan – eller i stedet at besøge det store tekniske museum på Manhattan, Intrepid Sea, Air & Space Museum, som bl.a. rummer hangarskibet Intrepid samt rumfærgen Enterprise, som var den første rumfærge.

Kuponhæfter med rabat på seværdigheder
CityPass fungerer på den måde, at man køber sit CityPass til New York via websitet CityPass.com. Efter købet af gennemført printer du en voucher ud, som du tager med til New York og her ombytter din voucher til et CityPass kuponhæfte på den første attraktion, du ønsker at besøge i New York.

Internationale turister kan ikke få tilsendt selve kuponhæftet pr. post – det SKAL afhentes på den første attraktion, du besøger i New York. Her viser du din forudbetalte CityPass voucher, hvor efter du får udleveret det lille kuponhæfte.

Bemærk: Du må IKKE selv rive CityPass kuponerne ud af kuponhæftet. Gør du det, bliver kuponerne værdiløse. Du afleverer derfor hele kuponhæftet i billetlugen ved hver attraktion, hvorefter de ansatte i billetkontoret river CityPass kuponen ud af hæftet og udleverer de “rigtige” billetter.

Ekstra tilvalg på udvalgte seværdigheder
En CityPass billet til en seværdighed er lig med en standard billet til den pågældende attraktion. Men nogle steder kan man tilkøbe forskellige ekstra muligheder.

I Empire State Building giver standard billetten i New York’s CityPass adgang til udsigts platformen på 86. etage. Men vil du helt op i toppen på 102. etage, kan du med et CityPass på 86. etage tilkøbe en billet til 20 dollars (2015), som giver dig adgang til udsigts platformen på 102. etage.

På National 911 Museum kan du med et CityPass tilkøbe en guidet rundtur på museet for 20 dollars (2015). Museum of Modern Art, som indtil 2014 var inkluderet i CityPass rabatpakken, indgår ikke længere i CityPass til New York.

Rabatpakke til 6 klassiske seværdigheder i New York – CityPass

Informationerne på denne side er senest opdateret den 16. juni 2015.

Highways optjener provision, hvis du vælger at købe dine CityPass pakker via Highways-USA.com. Prisen for dig som kunde er helt den samme, uanset om du vælger at købe dit CityPass via Highways-USA.com eller andre kanaler. Den optjente provision bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-portalerne, som ud over Highways-USA.com også omfatter Highways.dk og Highways-Denmark.com. Tak for din opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.