New York Pass: Få rabat til 80 seværdigheder i New York City

The New York Pass giver dig gratis adgang til en række af de største oplevelser og seværdigheder i New York til en fast pris. Med et New York Pass i hånden har du adgang til over 80 af millionbyens museer, udsigtsplatforme, bus sightseeing, sejlture plus rabatter på shopping, teaterbilletter med mere. Har du planer om en forlænget weekend i New York, kan New York Pass være med til at sikre dig op mod 50 % rabat i forhold til ”komme ind fra gaden” priser.

Rabatpakke til 80 seværdigheder i New York – New York Pass

Plastickort med indbygget chip
The New York Pass kan købes i en 1, 2, 3, 5, 7 eller 10 dages udgave – og findes i en voksen version og en børne udgave for 4 – 12 årige. Børn under 4 år har normalt gratis adgang til de fleste seværdigheder.

New York Pass’et er et plastickort med en indbygget chip. Kortet bliver så aktiveret, når du besøger den første seværdighed, hvor du viser dit New York Pass. Der medfølger også en trykt guidebog om de forskellige seværdigheder og praktisk information om åbningstider, billetter og lignende.

Har I valgt et tre dages kort, og I aktiverer jeres kort mandag, vil jeres New York Pass være gyldigt til onsdag aften. Kortets gyldighed følger kalenderdagene og ikke 24 timers perioder. I bør derfor tage kortet i brug om formiddagen, for at få mest ud af gyldighedsperioden. Hver seværdighed kan besøges én gang med jeres New York Pass.

New York Pass bestilles online på newyorkpass.com. Det koster 25 dollars i shippinggebyr (2016) at få tilsendt The New York Pass med posten til adresser i Danmark. Forvent cirka en uges forsendelsestid. De fleste vælger dog at spare de penge og selv hente deres New York Pass på et af de to udleverings kontorer på Manhattan – begge placeret i Midtown. I så fald skal I bare skrive det særlige bekræftelses nummer ned, I får tilsendt pr. e-mail ved online bestillingen – og tage det med ned på et af de to udleverings steder på Manhattan. I behøver således ikke printe en voucher ud og tage med.

Fast Track med The New York Pass
Indehavere af et New York Pass belønnes også med muligheden for at benytte de såkaldte Fast Tracks på udvalgte seværdigheder. Med et New York Pass i hånden kan du således benytte den hurtige indgang til bl.a. Empire State Building, Top of the Rock, Museum of Modern Art, Guggenheim, m.fl., hvor du kan gå direkte til indgangen uden om den almindelige billetkø.

Ud over en lang række verdensberømte museer og udsigtsplatforme i Empire State Building og Top of the Rock i Rockefeller Center, giver The New York Pass dig også adgang til en række guidede ture. Bl.a. inkluderer kortet en rundvisning i TV-stationens NBC Studier. The New York Pass inkluderer også en række guidede rundvisninger i forskellige bydele af New York.

Disse guidede ture skal reserveres på forhånd. Praktisk info om, hvordan det gøres, findes i den guidebog, der følger med The New York Pass. New York Pass findes også som app til smartphones, der kan downloades gratis og bruges under dit ophold i byen. Highways-USA.com har ikke noget med The New York Pass at gøre, og kan ikke yde support i tilfælde af spørgsmål til rabatpakken eller dens indhold.

Rabatpakke til 80 seværdigheder i New York – New York Pass

Informationerne på denne side er senest opdateret den 26. maj 2016.

Highways optjener provision, når I køber New York Pass via Highways-USA.com. Pengene bliver bl.a. brugt til nye reportagerejser til USA og Canada, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-portalerne, som ud over Highways-USA.com også omfatter Danmarksportalen Highways.dk. Tak for jeres opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

2 svar til “New York Pass: Få rabat til 80 seværdigheder i New York City”

  1. Når man køber et New York Pass, er der en “kupon” pr. seværdighed? Og er det osse med vandtaxi og sejlture? Mvh Gitte

    • New York Pass er et kreditkort med indbygget chip, som registrerer hvornår du har taget kortet i brug, og hvilke attraktioner, du har besøgt. Du kan kun besøge hver attraktion en gang – hvis det er det, du mener med “en kupon pr. seværdighed”. Ja, der er også sejlture inkluderet, og New York Water Taxi er også inkluderet. Hvordan det præcis fungerer hos de enkelte attraktioner, og hvilke pakker New York Pass inkluderer, kan du læse under de enkelte seværdigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.