The New York Pass giver jer gratis adgang til flere af de største oplevelser og seværdigheder i New York til en fast pris. Med et New York Pass i hånden har I adgang til over 100 af millionbyens museer, udsigtsplatforme, bus sightseeing, sejlture plus rabatter på shopping, teaterbilletter med mere. Har I planer om en forlænget weekend i New York, kan New York Pass være med til at sikre jer op mod 50 % rabat i forhold til ”komme ind fra gaden” priser.

Rabatpakke til 100+ seværdigheder i New York – New York Pass


Plastickort med indbygget chip

The New York Pass kan købes i en 1, 2, 3, 5, 7 eller 10 dages udgave – og findes i en voksen version og en børne udgave for 4 – 12 årige. Børn under 4 år har normalt gratis adgang til de fleste seværdigheder.

New York Pass’et er et plastickort med en indbygget chip. Kortet bliver så aktiveret, når I besøger den første seværdighed, hvor I viser jeres New York Pass. Der medfølger også en trykt guidebog om de forskellige seværdigheder og praktisk information om åbningstider, billetter og lignende.

Har I valgt et tre dages kort, og I aktiverer jeres kort mandag, vil jeres New York Pass være gyldigt til onsdag aften. Kortets gyldighed følger kalenderdagene og ikke 24 timers perioder. I bør derfor tage kortet i brug om formiddagen, for at få mest ud af gyldighedsperioden. Hver seværdighed kan besøges én gang med jeres New York Pass.

New York Pass bestilles online på newyorkpass.com. Det koster 25 dollars i shippinggebyr (2016) at få tilsendt The New York Pass med posten til adresser i Danmark. Forvent cirka en uges forsendelsestid. De fleste vælger dog at spare de penge og selv hente deres New York Pass på et af de to udleverings kontorer på Manhattan – begge placeret i Midtown. I så fald skal I bare skrive det særlige bekræftelses nummer ned, I får tilsendt pr. e-mail ved online bestillingen – og tage det med ned på et af de to udleverings steder på Manhattan. I behøver således ikke printe en voucher ud og tage med.


Fast Track med The New York Pass

Indehavere af et New York Pass belønnes også med muligheden for at benytte de såkaldte Fast Tracks på udvalgte seværdigheder. Med et New York Pass i hånden kan I således benytte den hurtige indgang til bl.a. Empire State Building, Top of the Rock, Museum of Modern Art, Guggenheim, m.fl., hvor I kan gå direkte til indgangen uden om den almindelige billetkø.

Ud over en lang række verdensberømte museer og udsigtsplatforme i Empire State Building og Top of the Rock i Rockefeller Center, giver The New York Pass jer også adgang til en række guidede ture. Bl.a. inkluderer kortet en rundvisning i TV-stationens NBC Studier. The New York Pass inkluderer også en række guidede rundvisninger i forskellige bydele af New York.

Disse guidede ture skal reserveres på forhånd. Praktisk info om, hvordan det gøres, findes i den guidebog, der følger med The New York Pass. New York Pass findes også som app til smartphones, der kan downloades gratis og bruges under jeres ophold i byen. Highways-USA.com har ikke noget med The New York Pass at gøre, og kan ikke yde support i tilfælde af spørgsmål til rabatpakken eller dens indhold.

Rabatpakke til 100+ seværdigheder i New York – New York Pass


Informationerne på denne side er senest opdateret den 20. juli 2018.

Bemærk: Jeg optjener provision, hvis I vælger at købe jeres New York Pass via Highways-USA.com. Indtægterne bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til at videreudvikle og gøre Highways-USA.com endnu mere relevant for jer som brugere. Mange tak for jeres opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com