Universal Studios i Orlando i Florida har netop netop annonceret, at Universal Orlando Resort har endnu en temapark undervejs, som vil få navnet Epic Universe. Den nye park bliver dermed Universals fjerde temapark i Florida, når man også inkluderer Universal Studios, naboparken Island of Adventure og den nye vandpark Volcano Bay, der åbnede for et par år siden.

Begrænset med informationer om den nye park
Indtil videre er det dog ret begrænset, hvad Universal Orlando Resort har givet af oplysninger om den nye park, ud over at afsløre navnet og logoet på den nye satsning – Epic Universe – og så oplyse, at den nye park kommer til at inkludere en temapark/ forlystelsespark, et underholdnings center, hoteller, butikker, restauranter med mere. De nye logo for Epic Universe er offentliggjort og kommer til at se sådan ud

Universel Orlando Resort skriver selv følgende om Epic Universe:

“Universal’s Epic Universe will offer an entirely new level of experiences that will forever redefine theme park entertainment. Guests will venture beyond their wildest imagination, traveling into beloved stories and through vibrant lands on adventures where the journey is as astounding as the destination”.

Mens de nuværende Universal parker, hoteller og shopping områder i Orlando ligger placeret nogenlunde samlet i det samme område ved den nordlige del af International Drive i Orlando, vil Epic Universe komme til at ligge sydøst for det nuværende Universal Orlando Resort – øst for International Drive på højde med det store pariserhjul på International Drive i Orlando, men et par blokke længere mod øst.

Helt nyt Universal område i Orlando
Det er altså en helt ny grund og et helt nyt område af Orlando, som Universal tilsyneladende har købt og nu vil udvikle. Det betyder også, at tidshorisonten for åbningen af den nye park med tilhørende hoteller, shopping, parkering og andre servicefaciliteter ihvertfald ligger to-tre år ude i fremtiden, da hele området skal bygges op fra bunden. Universal melder således heller ikke noget ud om en forventet åbningsdato.

Universel Orlando meldte ikke noget ud om de nye planer på årets store IPW rejsemesse i Anahaim, som jeg deltog i juni. Men Universal Orlando Resort har utvivlsomt noget mere information med om den nye park, når der næste år afholdes rejsemesse i Las Vegas til maj, hvor jeg igen forventer at deltage. Så jeg glæder mig til at kunne løfte sløret for flere nyheder om den store satsning, der på papiret ser ud til at være et af Universals største enkeltesatsninger.

Her kan I læse mere om det nuværende Universal Orlando Resort

Af Henrik Lange, Highways-USA.com
Informationerne i denne artikel er offentliggjort og opdateret den 2. august 2019