Rabatpakke til Orlando: Go Orlando Card

Orlando er med sine forlystelsesparker og attraktioner et dyrt bekendtskab, når hele familien slår sig løs i Florida. Men med rabatpakken Go Orlando All-Inclusive Pass kan I skære toppen af udgifterne til billetter i Orlando. Flere af de store attraktioner i Orlando området som fx Legoland Florida og Kennedy Space Center er inkluderet i Go Orlando Card. Universal Studios, SeaWorld og Disney parkerne er dog ikke inkluderet.

Rabatpakker i Orlando – Go Orlando Card

Go Orlando Card i parksis
Go Orlando Card giver jer gratis adgang til 28 forlystelsesparker, seværdigheder og oplevelser i Orlando og det sydlige Florida – for én fast pris. Prisen afhænger af, om kortet skal være gyldigt i 2, 3 eller 5 dage.

Når kortet er aktiveret den første dag, er der frit slag til de 28 oplevelser over det antal dage, I har valgt. I behøver dog ikke bruge jeres Go Orlando Card tre eller fem dage i tre træk. Jeres aktivitetsdage kan spredes over en periode på op til 14 dage – målt fra den dag, hvor I første gang aktiverede kortet. Dermed virker Go Orlando Card som en slags klippekort, hvor chippen på kortet registrerer hvor mange dage, I har benyttet kortet.

Bemærk at kortets gyldighed er relateret til kalenderdage, og ikke 24 timers perioder. Derfor anbefales det, at I aktiverer kortet tidligt på dagen, for at få mest ud af gyldighedsperioden. Jo flere seværdigheder og attraktioner I oplever, desto større bliver jeres besparelse, når man sammenligner med normalprisen på billetter.

3 dages kortet det mest populære
Go Orlando Card er mest oplagt, hvis I opholder jer i en uge i Orlando i et feriehus, og har tid til at tage på opdagelse blandt de mange forlystelsesparker og underholdnings tilbud i Orlando området. Bemærk at nogle af de inkluderede seværdigheder er placeret tæt ved Miami samt på Golfkysten, så I skal ikke forvente, at I kan nå rundt til alle seværdigheder. En familie vil typisk nå at opleve en 6 – 10 seværdigheder på 3 eller 5 dage.

Legoland Florida og Kennedy Space Center er de to absolutte flagskibe i Go Orlando Card, og I bør afsætte en hel dag til begge oplevelser – inklusiv transport.

Ud over Legoland og Kennedy Space Center indeholder Go Orlando Card adgang til en stribe spændende seværdigheder i Orlando og det sydlige Florida. Buggy Creek Airboats syd for Orlando giver jer mulighed for at komme ud sejle med de berømte propeldrevne både i Florida’s sumpe, hvor det vrimler med alligatorer. I kan også besøge Gatorland ved Orlando og se på flere alligatorer.

Langs International Drive i selve Orlando ligger der flere forlystelser, som er inkluderet i pakken. Det gælder fx Wonderworks, en indendørs naturvidenskabelig forlystelsespark, der ikke lige er til at overse, da bygningen ”står på hovedet” – med taget nedad! I kan opleve alverdens rekorder i Ripley Believe It or Not eller besøge Titanic: The Artifact Exhibition, hvor I kan gå på opdagelse i det berømte skib og høre anekdoter og se effekter fra den berømte luksusliner – enten på egen hånd eller på en guidet tur. Forlystelsesparken Fun Spot America i den nordlige del af International Drive er også inkluderet. Her finder I bl.a. Orlando’s eneste trærutsjebane.

Ud over Orlando inkluderer pakken også en række seværdigheder i Miami og i Tampa ud mod den Mexicanske Golf. Hvis I vælger at købe et 5 dages Go Orlando Card, kan I fx også nå en afstikker til fx Miami, hvor både det store akvarium Miami Seaquarium indgår sammen med muligheden for en kombineret køre- og sejltur med amfibie attraktionen Ducks Tours i Miami Beach. Den eksotiske dyrepark Jungle Island i Miami er også med i pakken.

Det praktiske om Go Orlando Card
Som international turist er det smartest at vælge “Instant Delivery”, når I køber et Go Orlando Card. Det giver jer mulighed for selv at printe en voucher med en stregkode ud til jeres Go Orlando Card på jeres egen printer – frem for at få kortet tilsendt som et fysisk plastickort – hvilket er en betydeligt dyrere løsning for internationale turister i kraft af udgiften til porto. I får også en e-mail med den tilhørende guidebog til Go Orlando Card. Guidebogen printer I også selv ud.

Ved “Instant Delivery” kan I også vælge at downloade Go Orlando kortet til din smartphone – og så fremvise den ved de forskellige attraktioner. Personligt vil jeg dog anbefale print selv løsningen: Jeg vil ikke være afhængig af min mobiltelefon i USA: Hvis den bliver væk, løber tør for strøm eller lignende, har man pludselig ikke noget bevis på sit køb af Go Orlando Card’et. “Instant Delivery” er en ny mulighed med Go Orlando Card, som jeg ikke selv testet “Instant Delivery”.

Alternativt kan I få tilsendt et “rigtigt” Go Orlando plastickort med chip med fysisk post fra USA til Danmark mod et gebyr på 25 dollars – uanset antallet af købte Go Orlando Cards. Så får I også guidebogen sendt direkte til jeres danske adresse.

Planlæg jeres ferie i Orlando hjemmefra
Da der indgår rigtigt mange attraktioner i Go Orlando Card, er det helt afgørende, at I på forhånd planlægger jeres ferie i Florida, mens jeres Go Orlando kort er gyldigt. Derfor gælder det også om at nærlæse den medfølgende guidebog, der giver værdifulde oplysninger om, hvordan I skal håndtere de forskellige attraktioner – og hvilke steder, I skal reservere plads på forhånd. Ved nogle attraktioner og seværdigheder skal I også betale for parkering – som IKKE er inkluderet i Go Orlando Card’et. Det er vigtigt at have styr på disse detaljer, så I kan fokusere på at få de bedste oplevelser, når I først er i Florida.

I øvrigt udløber ubrugte Go Orlando Cards først et år efter købsdatoen – da kortet først aktiveres på den første attraktion eller seværdighed, man besøger i Florida. Man kan altså købe et Go Orlando Card flere måneder før afrejsen til Florida – uden at kortet udløber af den grund – hvis man fx vil udnytte en online kampagne pris.

Rabatpakker i Orlando – Go Orlando Card

Informationerne på denne side er senest opdateret den 15. marts 2018.

Bemærk: Go Orlando All-Inclusive Pass og de øvrige Go City Cards formidles af firmaet Smart Destinations. Hvis der er spørgsmål til rabatpakkerne eller deres indhold, skal man kontakte Smart Destinations – enten pr. e-mail, telefon eller via deres chat funktion på deres hjemmeside. Jeg har desværre ikke mulighed for at hjælpe.

Bemærk også: Jeg optjener provision, når I vælger at købe rabatpakker via Highways-USA.com. Pengene bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle og gøre Highways-USA.com endnu mere relevant for jer som brugere. Mange tak for jeres opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 svar til “Rabatpakke til Orlando: Go Orlando Card”

 1. Hej Henrik! Skøn med en side med en masse info og inputs.. Vi skal på vores første tur til USA her i juli, fire voksne og to børn. Vi starter i San Francisco og flyver derfra til Orlando. Efter en uge tager vi til Fort Myers hvor vi skal bo på et resort ved Sanibel. Mit spørgsmål: Jeg prøver at finde hoved og hale i de der parker… Synes du, det er en ide at bestille dem hjemmefra? Der er et hav af sider, som har dem til salg. Men er de pålidelige ???? Vi har fået anbefalet getyourguide.com eller at besøge de officielle sider (altså selve parkerne). Men kan det betale sig at købe dem hjemmefra?? Eller skal man bare tage det når vi er derover? Vi skal i fire parker på en enkel dags billet. Mvh Diana

  • Tak for jeres ros af mine artikler her på Highways-USA.com. Det lyder som en dejlig kombination af Californien og Florida, I har planlagt. Det første jeg lige undrer mig over, er din beskrivelse af den påtænkte billet. Jeg går ud fra, at du mener, at I skal besøge fire forlystelsesparker på hver sin dag, mens I er i Orlando området. Jeg kender ikke specielt meget til GetYourGuide, så jeg kan ikke sige, om det er specielt fordelagtigt at gå den vej rundt i forhold til at booke billetter. Jeg ved dog, at I i nogle tilfælde/ parker SKAL medbringe udprintede vouchers for at indløse eventuelle forudbetalte billetter, og da man typisk ikke har adgang til en printer på ferien, kan det give meget god mening at købe billetterne på forhånd. Hvis I kender jeres datoer i Orlando, så kan I typisk spare nogle få dollars pr. billet, ved at købe på forhånd – i forhold til at købe ved billetlugen. Husk også, at nogle parker kan kombineres med rabatter, fx SeaWorld Orlando + Busch Gardens i Tampa, Universal Studios + Island of Adventure og endelig de tre Disney parker, Animal Kingdom + Epcot + Hollywood Studios. En ting er dog sikkert: Det er ikke billigt at opholde sig i Orlando, uanset at der falder lidt rabat ved at forudbestille. Rigtig god tur til både Californien og Florida! Og endnu engang tak for jeres ros 🙂

 2. Det er en fantaktisk hjemmeside, som har opbygget. Mange rigtige gode og brugbare informationer. Med hensyn til Go Orlando Card skriver du, at kortet kan bruges fx tre eller fem gange over samlet 14 dage. Skal det forstås sådan, at man kan besøge en forlystelse om mandagen, torsdagen og lørdagen i Orlando, og ugen efter kan benytte kortet til to forlystelser i Miami?

  • Tak for din ros af Highways-USA.com 😉 I kan godt bruge kortet til flere forlystelser samme dag – forudsat at I ikke allerede har besøgt den pågældende forlystelse tidligere. Så ja: I kan godt besøge flere seværdigheder på samme dag, men husk at holde øje med de særlige restriktioner, som der er på nogle af forlystelserne langs fx International Drive i Orlando. Så din udlægning af, at du kan bruge et 5 dages kort på fem valgfrie ugedage inden for en periode af 14 dage er korrekt. Husk dog, at der reelt kun er tale om fire dage – da SeaWorld har sin “egen” dag. Den dag, man besøger SeaWorld, kan kortet kun bruges i SeaWorld. Men læs guiden til kortet – så skulle I være på sikker grund. Jeg vil også lige nævne, at jeg ikke har nærlæst eventuelle nye betingelser for 2015. Mit svar tager afsæt i 2014 reglerne, så tjek lige, om der eventuelt er nogen justeringer her i det nye år.

 3. Da vi var i Orlando for 4-5 år siden, blev vi overrasket over, at flere billetkontorer reklamerede med “We buy and sell used tickets”! Det viste sig, at man i SeaWorld og i andre forlystelsesparker, kan få stemplet sin endagsbillet, så den også gælder den følgende dag. Den slags “andendagsbilletter” handles der så med. Vi solgte vores SeaWorld billetter og fik 10 dollars stykket!

  • Jeg vil gerne advare mod at man køber brugte billetter ihvertfald er Disney parkerne er meget opmærksomme på, at der er brugte billetter i omløb. Vi fandt en butik med Chip Tickets. Damen forklarede, at parkerne er ligeglade, for når folk kommer ind, bruger de penge. Vi købte 5 voksne og 1 barn, og vi betalte så 100$ i depositum, så de var sikre på, vi kom retur med billetterne [de skulle sælges igen]. Barnet og to voksne kom ind uden problemer, men så gik det galt med resten. Det viste sig at være spærrede billetter. Der blev et værre postyr, og vi blev afkrævet ID og billetterne konfiskeret. Tilbage til dem, vi havde købt billetterne af, viste det sig, at vi ikke var de eneste, der havde haft problemer med at komme ind på de brugte billetter. Så nu venter vi på, at få vores 540$ retur. Aldrig mere brugte billetter.

   • Det er rigtig god feedback du kommer med der, og meget interessant, at der slås ned på brugte billetter hos Disney. Selvom jeg normalt går ind for genbrug, ville jeg også personligt holde mig langt væk fra det i denne sammenhæng – selvom det kan være fristende. Det er ganske enkelt ikke besværet værd at risikere at blive taget for “billetfusk” – uanset om det er bevist eller ej. Så hold jer langt væk fra den slags julelege. Det er også min anbefaling.

    • Jeg havde egentlig også undret mig over, hvad det betød med used tickets! Nok bedst at holde sig fra det.