Hvis I på forhånd ved, hvilke forlystelser og attraktioner I vil opleve i Orlando, kan I sammensætte jeres egen rabatpakke til Orlando. Med en Go City Orlando rabatpakke bestemmer I selv hvilke attraktioner, der skal indgå i pakken. Rabatten er 20 % i forhold til normalprisen, uanset hvor mange attraktioner I inkluderer. I kan bl.a. inkludere Kennedy Space Center, SeaWorld, Legoland Florida og Busch Gardens i Tampa i jeres Go City Orlando pakke. Universal Studios og Disney parkerne indgår dog ikke som valgmuligheder i Go City Orlando.

Individuelle rabatpakker til Orlando – Go City Orlando


20 % rabat uanset antallet af attraktioner

Go City Orlando giver jer mulighed for at få 20 % rabat i forhold til normalprisen på nogle af Florida’s mest populære forlystelser og attraktioner. I vælger mellem 45 forskellige seværdigheder og oplevelser i Orlando området og får 20 % rabat på disse attraktioner. I vælger selv, om I vil have 2 eller 20 attraktioner inkluderet i jeres rabatpakke. Rabatten er 20 % i forhold til normalprisen, uanset hvor mange oplevelser I vælger.

Kennedy Space Center, SeaWorld og Legoland Florida er nogle af hovedattraktionerne i Go City Orlando, men der er masser af andre attraktioner, I kan inkludere. Fx kan I vælge mellem stort set alle forlystelser langs International Drive i Orlando. Det inkluderer bl.a. det nye pariserhjul Orlando Eye, akvariet Sea Life, Madame Tussauds voksmuseet, Wonderworks forlystelseshuset, vandlande som fx Aquatica Water Park, flere forskellige alligator-safariture med air boats, o.s.v.

Hver seværdighed/ forlystelse/ aktivitet kan opleves en gang inden for en 30 dages periode. I har altså op til 30 dage til at nå alle de oplevelser, I har købt på jeres Go City rabatpakke. Man kan dog kun besøge hvert sted/ seværdighed/ attraktion en gang.


Endnu mere rabat hvis SeaWorld og Busch Gardens kombineres

Man kan opnå endnu højere rabat, hvis man inkluderer kombinationsbilletten mellem SeaWorld i Orlando og Busch Gardens i Tampa. Den fås til 121,35 dollars (2015) for begge parker, og så får man yderligere 20 % rabat, når man betaler sin Go City Orlando rabatpakke.

Hvis man vælger alle de fire største attraktioner, der inkluderet i rabatpakken: Kennedy Space Center, SeaWorld, Busch Gardens og Legoland Florida og så måske smider vandlandet Aquatica i Orlando over i hatten, ser regnestykket sådan ud for en voksen: Normalprisen for disse fem attraktioner (inklusiv kombi rabatten for SeaWorld og Buch Gardens) er 319,53 dollars (2015), men med 20 % rabat lander prisen i stedet på 255,62 dollars (2015) – for alle fem attraktioner, der kan opleves i jeres eget tempo over en periode på op til 30 dage.

Som nævnt indgår Universal og Disney ikke som valgmuligheder i rabatpakken. Men det gør stort set alle andre ”must see” attraktioner og forlystelser i Orlando og omegn.

Go City rabatpakke til Orlando og det centrale Florida


Informationerne på denne side er senest opdateret den 11. juli 2015.

Bemærk: Go City Orlando rabatpakken formidles af firmaet Smart Destinations. Hvis der er spørgsmål til rabatpakkerne eller deres indhold, skal man kontakte Smart Destinations – enten pr. e-mail, telefon eller via deres chat funktion på deres hjemmeside. Jeg har desværre ikke mulighed for at hjælpe.

Highways-USA.com optjener provision, når du køber rabatpakker via Highways-USA.com. Pengene bliver bl.a. brugt til nye reportagerejser til USA og Canada, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-portalerne, som ud over Highways-USA.com også omfatter Highways-Academy.com. Tak for din opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com