CityPass: Rabatpakker til storbyer i USA

CityPass er den største operatør af rabatpakker til seværdigheder i nordamerikanske storbyer. CityPass dækker flere af USA’s største storbyer, bl.a. Atlanta, Boston, Chicago, DallasHouston, New York City, Philadelphia, San Francisco, Seattle og Tampa i Florida.

Rabat på attraktioner i storbyer i USA – CityPass

Køb online og udprint en voucher
CityPass fungerer på den måde, at du hjemmefra online på CityPass.com køber den CityPass pakke til den storby eller det område, du skal besøge i USA. I forbindelse med købet printer du en voucher ud, som skal afleveres ved den første CityPass attraktion, du besøger. Her får du så ombyttet din voucher til et lille kuponhæfte. Inde i hæftet sidder der en kupon til hver af de seværdigheder/ attraktioner/ museer, CityPass pakken omfatter.

Bemærk: Du må IKKE selv rive CityPass-kuponerne ud af det lille kupon-hæfte. For at være gyldige, SKAL kuponerne sidde fast i hæftet. Det er billetpersonalet på de enkelte attraktioner, der river kuponerne ud af hæftet og ombytter dem til de officielle billetter til museer og attraktioner.

Attraktive storbypakker med rabat
Fordelen ved at benytte CityPass er, at man i forhold til standardprisen får helt op til 50 % rabat på billetprisen en stribe klassiske attraktioner i de deltagende CityPass byer. Antallet af attraktioner i de forskellige byer varierer fra by til by, men ofte er det helt klassiske seværdigheder, som man som turist bare må opleve, som fx Empire State Building og Museum of Modern Art i New York, Space Needle i Seattle, World of Coca-Cola og Georgia Aquarium i Atlanta.

Ikke alle CityPass pakkerne er lige interessante, men CityPass-pakkerne til bl.a. Atlanta, Chicago, DallasHouston, New York City, San Francisco, Seattle og Tampa Bay i Florida er rigtigt gode med adskillige store klassiske turistattraktioner inkluderet.

Rabat på attraktioner i storbyer i USA – CityPass

Informationerne på denne side er senest opdateret den 7. marts 2018.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 svar til “CityPass: Rabatpakker til storbyer i USA”

  1. Hvis man køber et CityPass og f.eks. ønsker at få rabat på en tur til Alcatraz, kan man så ikke få rabatten, hvis man booker turen hjemmefra? Eller sagt på en anden måde: Kan rabatten kun opnås, hvis man bestiller/ køber, når man er på stedet? Tak for en super informativ hjemmeside. Mvh Rikke

    • Tak for dine roser af mine artikler her på Highways-USA.com. Alcatraz indgår som udgangspunkt ikke som en del af CityPass rabatpakken, når man køber sit CityPass online på forhånd. Så umiddelbart er der ikke nogen “rabat” at komme efter i forhold til Alcatraz. Når det er sagt, findes der en lidt besværlig og “alternativ” måde at få turen over til Alcatraz inkluderet i sit CityPass. Men den mulighed er i mine øjne noget bøvlet, og af samme grund omtaler jeg ikke den løsning i min artikel om CityPass til San Francisco. Men det er noget med, at man bestiller (og betaler) en almindelig turbillet til et specific afgangstidspunkt med Alcatraz Cruises. Når man så ankommer til San Francisco, går man i god tid inden afgangen til Alcatraz, ned til Alcatraz Cruises’ billetkontor ved Pier 33, og får ombyttet sin Alcatraz billet med en CityPass billethæfte, hvor turen til Alcatraz altså er en af attraktionerne. Og først når man har fået udleveret sit CityPass billethæfte nede hos Alcatraz Cruises, kan man så begynde at køre med sporvogne og busser i San Francisco på sit CityPass – og i øvrigt besøge de andre attraktioner, der er inkluderet i CityPass. Endelig er det kun nogle af dagsturene med Alcatraz Cruises, der er gyldige med et CityPass, men altså ikke alle afgange! Så det er en noget mere bøvlet procedure i forhold til at bestille et køreklart CityPass på nettet, der virker straks ved ankomsten til San Francisco. Jeg håber, det gjort dig lidt klogere.