SAS vil fra efteråret 2020 flyve til Boston på den amerikanske østkyst hele året rundt – og ikke kun i sommerhalvåret, som det hidtil har været praktiseret.

Det er leveringen af et nyt langtrækkende Airbus A321LR fly til SAS, der er anledningen til opgradere flyruten til Boston fra sæsonrute til helårlig betjening.

Ny flytype gør flyrute til Boston helårlig
New England regionen i USA’s nordøstlige hjørne får stille og roligt mere og mere opmærksomhed fra danske og nordiske rejsende. Og nu kan nordiske rejsende se frem til at kunne flyve direkte fra København til Boston i Massachusetts på den amerikanske østkyst hele året rundt.

SAS har nemlig besluttet gøre sommerruten til Boston helårlig, når SAS får leveret det første af i alt tre nye langtrækkende Airbus A321LR fly. Den nye flytype indsættes på ruten mellem København og Boston fra den 18. september 2020, skriver rejsemediet Check-In.dk, og der bliver seks ugentlige afgange fra CPH til Boston i vinteren 2020/2021. Der er plads til 157 passagerer ombord på de nye Airbus A321LR fly.

Fire SAS destinationer på den amerikanske østkyst
SAS betjener i alt fire destinationer på den amerikanske østkyst, der listet fra nord til syd er Boston, New York (Newark), Washington D.C. og Miami. Og både når det gælder New York og Miami, så skruer SAS op for betjeningen af disse ruter i 2020.

SAS vil således betjene New York med hele to daglige afgange i sommerhalvåret fra marts 2020 og frem til oktober 2020, og dermed kan man både vælge mellem en daglig formiddags afgang eller en daglig aften afgang til New York fra CPH fra marts til oktober i 2020.

Miami ruten vil få daglige afgange fra 18. september 2020. Her skal København, Oslo og Stockholm dog deles om antallet af afgange, således at København får tre ugentlige afgange til Miami, mens Oslo og Stockholm hver får to ugentlige afgange til Miami, skriver Check-In.dk

Ny SAS rute fra CPH til Los Angeles fra 13. januar 2020
Endelig skal det naturligvis også nævnes, at SAS den 13. januar 2020 begynder at flyve direkte til Los Angeles fra København – en flyrute, som p.t. bliver betjent fra Stockholm, men som flyttes til København efter nytår.

Los Angeles ruten vil til at starte med blive betjent seks gange om ugen, men blive opgraderet til daglig betjening, når man går over til sommerfartplanen den 29. marts 2020. Med åbningen af ruten til Los Angeles vil SAS have syv destinationer i USA, som man flyver til direkte fra København, som ud over Los Angeles også er San Francisco og Chicago samt altså Boston, Miami, New York (Newark) og Washington D.C.

Københavns Lufthavn har p.t. (november 2019) ikke nogen direkte flyrute til Los Angeles efter at Norwegian lukkede deres flyruter fra København til USA i oktober. Norwegian har 27. november 2019 meldt ud, at Norwegian IKKE genoptager de vinterlukkede USA flyruter fra København til USA i 2020, og dermed er Norwegian direkte flyruter fra CPH til Los Angeles, Fort Lauderdale i Florida samt til New York JFK, historie.

Tjek også disse nyheder:
Slut med direkte Norwegian ruter fra CPH til USA
5 overturistede sæværdigheder i det vestlige USA
Ny direkte flyrute fra CPH til Montréal i 2020
Norwegian og JetBlue indgår samarbejde
Delta Air Lines flyver CPH-JFK i 6 måneder i 2020

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Denne artikel er senest opdateret 27. november 2019.