Starline Tours: Hollywood stars og Beverly Hills

Guidede ture rundt i Hollywood og Beverly Hills for at se nogle af stjernernes private millionvillaer – eller endnu bedre stjernerne selv – står højt på To Do listen, når turister besøger Los Angeles. Der findes flere forskellige operatører af disse guidede ture, men Starline Tours hører ubetinget til blandt de bedste og har guidet turisterne rundt i Hollywood siden 1935. Så de ved præcist, hvordan den sag skal gribes an. Her er en beskrivelse af de mest populære guidede busture med Starline Tours i Hollywood og Beverly Hills.

Movie Stars’ Homes Tour – Starline Tours

Kendisser, stjernestøv og millionvillaer
Hvis du have lidt stjernestøv og en smagsprøve på det ”ægte” Hollywood, er en guidet bustur rundt i filmbyen en rigtig god ide. For det kræver et vist lokalkendskab og en god stedsans at finde frem til de ”interessante” lokaliteter i Hollywood og Beverly Hills – plus viden om lokale forhold i forhold til, hvad der er tilladt i stjernernes baghave.

Selvom det er muligt at købe selv-guidede kør-selv ture rundt i Los Angeles, hvor man følger et bykort, er det altså en del nemmere at få hele herligheden serveret på et sølvfad af en veloplagt guide med et glimt i øjet, som kan krydre turen med den seneste sladder fra Hollywood og omegn.

Hovedparten af Starline Tours guidede ture foregår i minibusser – nogle af dem uden tag – som gerne må køre rundt på nogle af de mondæne villaveje i Beverly Hills, i modsætning til de store turistbusser. Desuden er antallet af deltagere på hver tur ofte begrænset til mellem 15 og 24 personer. Så vi taler altså ikke om store busfulde af turister, der bliver fragter rundt som kvæg i Los Angeles.

Movie Stars’ Homes Tour
Denne klassiker er en guidet to timers bustur rundt til nogle af de mest ”kendte” millionvillaer i bl.a. Beverly Hills. Indehaverne er i hvert fald kendte, for villaerne er ejet af bl.a. Halle Berry, Tom Cruise, Madonna, Bruce Willis, Sandra Bullock, Al Pacino, David og Victoria Beckham, m.fl. som Movie Stars’ Homes Tour kommer forbi – dog med det forbehold, at turen kan ændre sig p.g.a. trafik og andre lokale forhold. Du er altså ikke garanteret, at I kommer forbi samtlige af ovennævnte stjerners villaer.

Man kommer naturligvis også forbi nogle villaer, som tidligere stjerner har boet i. Det gælder bl.a. afdøde kendisser som Frank Sinatra og Elvis Presley. Der er i sagens natur ingen ”stjerne garanti” på turene, men hvis du vil give dit ”starspotter” talent en chance, er Movie Star’ Homes Tour ikke noget dårligt bud.

Ud over de private stjernevillaer får du også en tur på Hollywood Boulevard med Walk of Fame-stjernerne i fortovet, Sunset Strip, Rodeo Drive i Beverly Hills plus Pretty Woman hotellet Beverly Wilshire Hotel, og du har også udsigt til det berømte Hollywood skilt oppe på bjergsiden. Desuden kommer du forbi en stribe klassiske Los Angeles lokaliteter, der har optrådt i adskillige film, bl.a. natklubben Whiskey A Go Go, The Viper Room, House of Blues og comedy klubberne Laugh Factory og Comedy Store.

Starlines’ Movie Stars’ Homes Tour køres dagligt hver halve time fra kl. 9.30 frem til solnedgang på minuttal 00 og 30. Man stiger ombord på bussen foran det berømte Grauman’s Chinese Theater på Hollywood Boulevard, der er nabo til det store Oscar teater, Dolby Theater (tidligere Kodak Theater). Reservér/ Køb jeres billetter på forhånd, så I er sikre på at få en plads på den ønskede afgang.

Hvis I foretrækker at blive afhentet direkte på jeres hotel – i stedet for at skulle køre ned til Hollywood Boulevard – kan det også lade sig gøre. Star Line Tours tilbyder afhentning på de fleste hoteller i Los Angeles to gange om dagen – typisk ved ni tiden om morgenen eller alternativt ved middagstid. Det præcis afhentnings tidspunkt oplyses ved booking af billetterne.

Indholdet af Movie Stars’ Homes Tour med direkte afhentning på jeres hotel er den samme, som hvis I selv dukker op ved Grauman’s Chinese Theater på Hollywood Boulevard. Varigheden af turen er også den samme – to timer. Prisen er dog lidt højere, hvis I vælger at blive afhentet direkte på jeres hotel.

Starlines Movie Stars’ Homes Tour i Beverly Hills køres i åbne busser med plads til 12-14 personer, så du har gode muligheder for selv at få et godt skud, hvis I er heldige og møder en celebrity. Husk at klæd dig varmt på i køligt vejr. Turene udgår fra Grauman’s Chinese Theater på Hollywood Boulevard (ved siden af Dolby Theater).

Indtil maj 2016 kørte StarLine Tours også de såkaldte TMZ Tours, hvor der var ekstra meget fokus på sladder og kendisser. Disse ture er dog blevet indstillet nu, og bliver afløst af en anden og mere familievenlig kendis tur til juni, der skulle få navnet Rockin’ Tours. Disse ture forventes at starte op i juni 2016.

Movie Stars’ Homes Tour – Starline Tours

Informationerne på denne side er senest opdateret den 5. oktober 2017.

Highways-USA.com optjener provision fra Starline Tours, når du reserverer guidede busture via Highways-USA. Prisen for dig som kunde er dog den samme – uanset om du vælger at booke via Highways-USA eller andre kanaler. Indtægten bliver bl.a. brugt til nye reportagerejser til USA og Canada, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-USA.com. Tak for din opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

2 svar til “Starline Tours: Hollywood stars og Beverly Hills”

  1. Vi er faldet over et kupontilbud Rockin Hollywood Tours, som udbyder to timers rundture til Hollywood. Kender du det firma? Vh Marianne

    • Jeg kender ikke Rockin’ Hollywood Tours, men at dømme efter de amerikanske anmeldelser på Trip Advisor og det amerikanske site Yelp, så er der meget delte meninger om kundeservice og selve turene generelt. Som jeg lige tolker anmeldelserne, lyder det som en discount udgave af de ture, Starline Tours udbyder. Når jeg ser et firma, der får så blandende anmeldelser på Yelp og Trip Advisor, og anmeldelserne ikke er mere end 14 dage eller en måned gamle, så hejser jeg lige et rødt flag. Men jeg har som sagt ikke prøvet dem, så jeg vil ikke afvise, at de kan levere en fin guidet tur. Personligt ville jeg gå efter en tur med Starline Tours, når man nu er taget helt til Los Angeles og vil opleve Hollywood.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.