På den første dag i april (nej det er ikke en aprilsnar) holder jeg USA foredrag i Århus. Her kan I få masser af praktiske rejsetips til Californien og det vestlige USA, målrettet alle jer, som skal på kør-selv-ferie i USA til sommer. Det er helt lavpraktiske tips, I kan bruge “on the road” i det sydvestlige USA, der sikkert vil gøre jeres sommerferie i USA endnu mere vellykket.

 

I kan se frem til at få rejsetips om følgende emner:

  • Gennemgang af den rejserute, der er mest oplagt i det sydvestlige USA
  • Tips til prioritering af jeres tid i nationalparker og storbyer
  • Ideer til alternative familieoplevelser i Los Angeles ud over Universal
  • Highway 1 og tips til, hvordan I bedst bruger tiden på Highway 1 fra S.F. til L.A.
  • Insider tips til oplevelser på Route 66 ved Grand Canyon
  • Gode råd til oplevelser i Las Vegas med børn
  • Anbefalinger til kæderestauranter på USA’s vestkyst


Målrettet alle jer, der skal til USA til sommer

På dette USA foredrag giver jeg folk masser af praktiske rejsetips til sommerferien i USA, så folk er klædt på til at få de bedste rammer om familieferien i Californien og det sydvestlige USA denne sommer. Prisen er den samme, men det er trods alt sjovere lige at få de sidste 10-15% med, der gør ferien i USA endnu mere vellykket!

Bliv tilmeldt mit USA foredrag i Århus mandag den 1. april 2019 kl. 19.00

Bemærk: Antallet af deltagere til foredraget er begrænset. USA foredrag er målrettet voksne, men større børn er velkomne. Praktiske informationer om foredraget udsendes pr. e-mail umiddelbart efter tilmelding!

Mit USA foredrag om kør-selv ferie i Californien og det sydvestlige USA varer godt to timer inklusiv en pause undervejs. I pausen serverer Highways-USA.com et glas vin og/ eller en kildevand.

Der vil være mulighed for at købe printudgaver af nogle af mine USA guider om det vestlige USA, som jeg har med til Århus. Papirudgaverne sælges kun ved foredrag og på rejsemesser og kan ikke købes online.

Få flere detaljer og køb billet til USA foredrag i Århus mandag den 1. april 2019 kl. 19.00


Af Henrik Lange, Highways-USA.com