Foredrags sæsonen i efteråret skydes i gang i aften her i Nyborg, når jeg holder USA foredrag om det vestlige USA. Men jeg vil holde foredrag over hele landet i oktober og november, og her er er overblik over de kommende foredrag i oktober.

To foredrag på Kulturnatten i Nordisk Korthandel
Nordisk Korthandel i Studiestræde 26 i Latinerkvarteret har inviteret mig til København på Kulturnatten den fredag 10. oktober, hvor jeg holder to kortere foredrag om USA’s nationalparker. Første foredrag er kl. 18.30 og det næste er kl. 20.00. Begge foredrag varer 45 minutter.

Foredrag om Florida på Rejsemessen i Øksnehallen
Lørdag den 18. oktober holder jeg et 25 minutter kort foredrag om Florida for USA Rejser i forbindelse med Rejsemessen i Øksnehallen. Florida foredraget starter kl. 11.25 i foredragssal C, og der er gratis adgang til foredraget, når entreen til selve rejsemessen er betalt.

USA foredrag i Brørup for FindMinRejse.dk
Onsdag den 5. november holder jeg USA foredrag for rejsebureauet FindMinRejse.dk. Arrangementet finder sted på Hotel Søgården i Brørup mellem Kolding og Esbjerg. Foredraget starter kl. 19.00, og det koster 75 kr. for voksne og 50 kr. for børn at deltage. Men der er mulighed for at tilkøbe en amerikansk middag i restauranten på hotellet og få en hel USA aften ud af det. Tilmelding sker direkte til FindMinRejse.dk – læs mere om arrangementet på www.findminrejse.dk

USA foredrag i Århus i oktober og november
Rigtigt mange har det sidste års tid spurgt mig, om jeg ikke ville holde USA foredrag i Jylland og gerne i Århus. Det gør jeg så nu: Onsdag den 29. oktober og tirsdag den 25. november 2014 holder jeg USA foredrag i FO-Århus’ lokaler i Frederiksgade 78, hvor jeg kommer med masser af tips til kør-selv ferien i Californien, Arizona, Nevada og Utah med inspiration til oplevelser i både nationalparkerne og storbyerne. Tilmeld jer de to USA foredrag i Århus

Af Henrik Lange, Highways-USA.com