Efter den store interesse og tilstrømning til mine USA foredrag i Nyborg i februar, marts og april har jeg besluttet at holde yderligere et USA foredrag i Nyborg torsdag den 22. maj. Her giver jeg målrettet inspiration til både store og små oplevelser på kør-selv ferien i det vestlige USA – til alle dem, der skal afsted her til sommer.

OBS: Foredraget er udsolgt og der er ikke flere ledige pladser!!!

USA foredrag med inspiration til kør-selv ferie i det vestlige USA
Jeg vil bl.a. komme med inspiration og rejsetips til, hvilke oplagte seværdigheder i Californien, Arizona, Utah og Nevada, I ikke må gå glip af, når I tager den klassiske rundtur ned langs Stillehavskysten, fra Los Angeles til Grand Canyon og videre nord om Grand Canyon ind i Utah og ned til Las Vegas – plus turen fra Las Vegas til San Francisco.

I får også masser af praktiske tips til nationalparkerne og et par fif til nogle af de mindre kendte nationalparker som fx Antelope Canyon, Arches og Canyonlands. Og så får I naturligvis også tips til oplevelser på Route 66, Highway 1 ned langs Stillehavet, og hvad man skal opleve i storbyer som San Francisco, Los Angeles og San Diego.

sanfrancisco_goldengate_skyer_560x150

Men I får også en ide om afstandene i det vestlige USA, så I ikke propper for meget ind i kalenderen, med risiko for at køre skulle køre op til 500 kilometer hver eneste dag. Og uanset om I planlægger at køre rundt i motorhome eller udlejningsbil, er der masser af rejsetips til jer.

Foredraget om kør-selv ferie i det vestlige USA afholdes torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00

Pris: 95 kr. for voksne, 75 kr. for børn. Børn skal helst være 8-10 år for at få noget ud af foredraget.

grandcanyon_hvidklippe_naer_560x150

Praktisk information:
USA foredraget varer cirka to timer inklusiv en pause. I pausen serverer Highways-USA.com et glas vin, en øl eller en kildevand og en lille snack. Foredragene holdes på Lindholm Havnevej 29 i Nyborg, der ligger tre minutters kørsel fra motorvejs afkørsel 45, Nyborg Øst – samme afkørsel, som Statoil, McDonalds, Burger King og Sunset Boulevard ligger ved.

Tilmeld dig ved at indbetale billetprisen på reg. nr. 3409 og konto nr. 11388981 i Danske Bank. Samtidig sender du en e-mail til info@highways-usa.com med dit navn, antallet af deltagere. Desuden må du gerne skrive et par linjer om, hvad I har af planer for jeres kommende USA rejse, så jeg kan tage højde for det, når jeg forbereder foredraget.

royscafe_route66_bikere_560x150

Efter at have modtaget jeres e-mail bekræftelse, sender jeg en kvittering og en præcis kørsels vejledning. Jeg glæder mig til at inspirere jer til masser af kør-selv oplevelser i det vestlige USA. Foredraget gennemføres uanset antallet af deltagere. Der er plads til max 30 deltagere pr. foredrag.

Altså: E-mail til info@highways-usa.com og indbetaling af billetpris på reg. nr. 3409 og konto nr. 11388981 i Danske Bank. Spørgsmål? Skriv en kommentar eller send en mail 😉

OBS: Foredraget er udsolgt og der er ikke flere ledige pladser!!!

Af Henrik Lange, Highways-USA.com