Auto Europe formidler trods navnet billeje i USA og resten af verden og har været repræsenteret på det danske marked i mange år efterhånden. Auto Europe formidler udlejningsbiler til danske kunder ved at udleje lejebiler, som udlejningsfirmaerne ikke selv kan udleje til normalpris.

Auto Europe har altså ikke selv en flåde af udlejningsbiler stående i USA eller Canada, men formidler billeje i USA og Canada – og resten af verden i øvrigt.

AutoEurope og billeje i USA eller Canada
Auto Europe har nogle af markedets laveste priser og ligger prismæssigt typisk et stykke under de etablerede udlejningsselskaber. Når du lejer bil i fx USA via Auto Europe, booker og betaler du din bil hos Auto Europe, men afhenter bilen hos en af Auto Europe’s partnere i USA, fx Alamo, Avis, Budget, Hertz, National eller en af de andre store biludlejningsfirmaer i USA.

Denne type formidling af billeje i USA eller Canada er helt uproblematisk for dig som kunde. Når du skal afhente din udlejningsbil i USA, fremviser du din voucher fra Auto Europe, og får så udleveret den udlejningsbil i den kategori, du har lejet hjemmefra.

Fri kilomter og prisgaranti
Billeje i USA via Auto Europe er altid inklusiv fri kilometer og alle forsikringer, og der er normalt aldrig nogen selvrisiko på kaskoforsikringen. Auto Europe har såkaldt prisgaranti, der i praksis betyder, at Auto Europe er parat til at gå ned i pris på billejen, hvis du hos en konkurrent finder en lavere lejepris i samme periode og i samme bilkategori. Desuden tilbyder Auto Europe gratis annullering af billejen op til 48 timer før afhentningen af bilen.

Auto Europe tilbyder dansksproget telefonsupport til sine kunder. I praksis sidder support afdelingen dog i Tyskland, og nogle gange vil du få en skandinavisk talende person i røret.

Jeg benytter næsten altid selv AutoEurope, når jeg skal booke udlejningsbil i USA. Til gengæld kan det både være Alamo, Avis, Hertz eller en anden af de store amerikanske udlejningsfirmaer, som står for den praktiske billeje i USA, hvor jeg afhenter udlejningsbilen. Men selve bookingen hjemmefra plejer jeg altid at foretage via AutoEurope, og jeg har heldigvis endnu ikke oplevet nogen problemer i forbindelse med afhentningen af udlejningsbiler i USA, der har været booket via AutoEurope.

Folkevogne til amerikanske soldater
AutoEurope med base i Tyskland har i øvrigt en ganske interessant historie. Firmaet startede nemlig tilbage i 1954 som biludlejer af tyske Folkevogne til udstationerede amerikanske soldater i Tyskland, der havde brug for at leje bil, når de havde orlov. Det er også forklaringen på navnet, AutoEurope.

Læs mere:
Søg billeje i USA eller Canada med AutoEurope
Billeje i praksis – kørsel, brændstof, GPS
Overblik over forsikringer på billeje i USA
Envejsleje gebyrer på billeje i USA og Canada
Udlevering af lejebiler i USA – tips ved afhentning

OBS: Jeg optjener provision fra de forskellige udlejningsfirmaer, hvis I vælger at reservere billeje via Highways-USA.com. Bemærk dog, at prisen for jer som kunder er nøjagtigt den samme, uanset om I vælger at booke jeres billeje via Highways-USA.com eller andre kanaler. Men booker I via Highways-USA.com, optjener jeg lidt provision på jeres bookingen. Mine indtægter på Highways-USA.com bliver bl.a. brugt til nye reportagerejser, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-USA.com. Mange tak for jeres opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com