Det at opleve Grand Canyon i fugleperspektiv på en helikoptertur fra fx Las Vegas står højt på listen over ønske oplevelser hos mange turister.

Men priserne på helikopterture fra Las Vegas starter typisk ved 350,- dollars pr. person, så en tur over Grand Canyon kræver, at du dykker dybt ned i sparegrisen.

Medlemmer af fordels- og USA rejseklubben Highways Academy får nu 10 % rabat på helikopterture med Papillon Helicopters. De 10 % rabat kan give en solid besparelse på dit feriebudget.


10 % rabat på helikopterture med Papillon Helicopters som Academy medlem

Medlemmer af min fordels- og USA rejseklub Highways Academy kan glæde sig over en helt særlig medlemsrabat. De får nemlig 10 % specialrabat på alle helikopterture med Papillon Helicopters, der bl.a. flyver ud over Grand Canyon fra Las Vegas.

Og selvom 10 % rabat måske ikke lyder af alverden, så svarer 10 % rabat til en besparelse på 200 til 400 kroner i rabat pr. passager (2023) pr. helikoptertur, afhængig af længden på turen, tidspunktet på dagen og en række andre parametre. Da priserne på en helikoptertur over Grand Canyon fra Las Vegas starter ved cirka 350,- dollars pr. person pr. tur, så bliver de 10 % rabat hurtigt til en solid besparelse.


Er du medlem af Highways Academy, får du 10 % rabat på helikopterture over Grand Canyon fra Las Vegas

Rabatten gælder det meste af året – med visse undtagelser

Rabatten på de 10 % er tilgængelig på alle flyvninger med Papillon Helicopters næsten hele året rundt. Der er dog enkelte tidspunkter på året, hvor rabatten ikke gælder.

Det gælder bl.a. højsæsonen i juli måned, hvor Papillon Helicopters uden problemer kan fylde sine helikoptere med turister, der gladelig betaler fuld pris for at se Grand Canyon fra over. Rabatten kan heller ikke indløses mellem jul og nytår og det samme gælder i påskedagene. Endelig er dagene omkring Thanksgivning i slutningen af november også et tidspunkt på året, hvor rabatten ikke er aktiv.

Men resten af året kan medlemmerne af Highways Academy glæde dig over den en ekstra besparelse på 10 % på helikopterture. Det gælder fx omkring efterårsferien og hele juni måned samt i store dele af sensommeren fra midten af august.


Få 10 % rabat som medlem af Highways Academy

Det kræver som nævnt et medlemskab af fordels- og medlemsklubben Highways Academy at få adgang til medlemsrabatten på de 10 %. Lige nu – frem til udgangen af december 2023 – kan du blive medlem af Highways Academy for kun 597,- kr. for 12 måneder.

Hvis du så laver et lille regnestykke, hvor udgangspunktet fx er en familie på 4 personer, der skal på helikoptertur over Grand Canyon fra fx Las Vegas, ja så er medlemsprisen for 12 måneders medlemskab mere end betalt, når du modregner besparelsen på billetterne til helikopterturen.

Samtidig får du også adgang til alle øvrige medlemsrabatter og medlemsfordele i Highways Academy, der bl.a. inkluderer ugentlige USA webinarer med rejsetips til kør-selv-ferien i USA!

Læs mere om USA fordels- og USA rejseklubben på Highways-Academy.com

LIGE NU: Bliv medlem af Highways Academy for kun 597,- kr.!  Normalprisen er 798,- kr.!


Af Henrik Lange
Highways-USA.com + Highways-Academy.com
Journalistrejserådgiver og USA ekspert

Denne artikel er senest opdateret den 23. september 2023.