Billige billetter til forlystelsesparker i Orlando

Mange turister, der planlægger ferie i Florida, bliver voldsomt overraskede, når de får kigget nærmere på priserne til billetter til de store forlystelsesparker i Orlando som Universal Studios og Walt Disney World. Der findes nemlig ikke billige billetter til forlystelsesparkerne i Orlando. Det er på ingen måde nogen billig fornøjelse at få hele familien med ind i fx Universal Studios eller Magic Kingdom i Walt Disney World. I denne artikel får I en række anbefalinger omkring køb af billetter til forlystelsesparkerne i Orlando.

Få rabat på 28 attraktioner i Orlando: Go Orlando Card

Hoteller i Orlando og det centrale Florida
Hoteller ved Walt Disney World, Orlando
Hoteller ved Universal Studios, Orlando
Hoteller langs International Drive, Orlando

Prisen for børn og voksne er næsten den samme
Når der skal lægges feriebudget for turen til Florida, sluger udgiften til billetter til forlystelsesparkerne i Orlando en stor del af budgettet. Som tommelfingerregel skal I regne med, at udgiften til billetter til de store parker som Universal Studios og Walt Disney World ligger på cirka 100 dollars pr. person pr. dag – lidt afhængig af sæson.

Billetter til børn mellem 3 og 9 år er en anelse billigere i forhold til voksne. Men prisforskellen er minimal, så i praksis hedder udgiften +100 dollars pr. person. Og det er kun udgiften til selve entreen. I Universal Studios kommer køb af eventuelle Express Pass til forlystelserne over i hatten, mens de såkaldte Fast Pass + billetter i Disney parkerne er gratis. I skal også indregne udgifter til parkering, mad og drikke i regnestykket.

Jo flere dage, desto mere får I for pengene
Hvis I for alvor skal have rabat på jeres billetter, kræver det, at I køber billetter, som er gyldige til flere dage. Vælger I billetter, der gælder mere end to dage i fx Universal eller hos Disney, får I for alvor ”rabat” på dagspriserne – og så kommer priserne betydeligt længere ned end 100 dollars pr. dag pr. person.

Da både Universal Orlando Resort og Walt Disney World er gigantiske lokaliteter med oplevelser til flere dage, giver det meget god mening at overveje disse ”billige” billetter til forlystelsesparkerne, der gælder flere dage i træk. Til gengæld nøjes de fleste familier med kun at besøge enten Universal Orlando Resort eller alternativt Walt Disney World Resort – men ikke begge steder, da det ganske enkelt bliver for dyrt.

Rabatter og fordele hvis I bor på resortet
Både Universal og Disney giver en række fordele til gæster, som vælger at bo på hotellerne inde i deres særlige resort områder. Disse hoteller er ikke specielt billige, til gengæld har I som gæster en række fordele.

På visse af hotellerne i Universal Orlando Resort får I som gæst gratis udleveret et Universal Express Unlimited Pass, der giver mulighed for at komme forrest i køen til de mest populære forlystelser. Bemærk dog, at I stadig skal købe almindelige indgangsbilletter til Universal. Universal Express Unlimited Pass er altså ”kun” et ”kom forrest i køen pas”.

Ved at bo på hotellerne inde i enten Universal Orlando Resort eller Walt Disney World har I også mulighed for at komme tidligere ind i forlystelsesparkerne om morgenen end de øvrige gæster – og undgå de værste køer og nå flere forlystelser end de gæster, der bor uden for resortet, som først bliver lukket ind i parkerne op ad formiddagen.

Hvis I bor inde i henholdsvis Universal Orlando Resort eller i Walt Disney World kan I også benytte de gratis transportmuligheder, som findes i de to resorts, der fragter hotelgæsterne over i parkerne. Transporten består af en kombination af busser, små både der sejler rundt på kanaler eller monorail tog. Da både Universal Orlando Resort og Walt Disney World fungerer som byer i byen (Orlando), er der naturligvis tænkt på infrastrukturen. Det er også medvirkende til, at I sparer tid, mens I opholder jer i Orlando.

En anden fordel ved at bo på resortet for bl.a. børnefamilier med mindre børn er, at I kan tage tilbage til hotellet midt på dagen, hvis ungerne trænger til en pause fra løjerne i middagsvarmen. Og så kan I vende tilbage sidst på dagen, hvor køerne til forlystelserne igen er blevet kortere, og hvor der typisk er shows med bl.a. lys, lyd og fyrværkeri, inden parkerne lukker.

Så selvom hotellerne inde i parkerne er dyrere end hoteller uden for parkerne, kan der være både tid og penge at spare på alligevel at vælge et af hotellerne inde i parkerne.

Alternative billige billetter til forlystelsesparkerne
Turister som besøger Florida og Orlando med jævne mellemrum, kender alle historierne om muligheden for at få fingre i billige billetter til forlystelsesparkerne på mere eller mindre uautoriserede måder. Her er det korte svar: Lad være! Køb jeres billetter via de officielle kanaler.

Det er bl.a. velkendt, at sælgere af timeshare lejligheder i Orlando området benytter billige billetter til forlystelsesparkerne som fx Universal og Disney som lokkemad, for at få turisterne ud på deres resorts. Disse billetter med rabat fejler i princippet ikke noget. Men hvem gider at bruge en del af sin dyrbare ferietid på rundvisninger med emsige sælgere af timeshare lejligheder, som man ikke er interesseret i.

For ikke så længe siden blev jeg faktisk kontaktet af et foretagende med navnet, Florida Ticket Station. De tilbød, at jeg kunne optjene provision på billetter til forlystelsesparkerne, som jeg videreformidlede til turister, der gerne ville købe billetter til parkerne med rabat.

Firmaet bag Florida Ticket Station er reelt nok. Men da jeg fandt ud af, at køberne skal afhente deres billetter på tre forskellige ferieresorts i Orlando området, drevet af koncernen Diamond Resorts, og at folk først får udleveret de omtalte rabatbilletter efter en rundvisning (og sikkert også efter et møde med en emsig timeshare sælger), så forsvandt min interesse for samarbejdet ret hurtigt.

Det ville ganske enkelt være useriøst af mig, at sende nogle af jer ud at hente billige billetter til forlystelsesparkerne på adresser i omegnen af Orlando, hvor I så først skulle se på timeshare lejligheder, inden I kunne få udleveret jeres billetter. Det er jeres tid i Orlando for kostbar til. Så lad jer ikke lokke af sådanne sælgere, der naturligvis altid har en underliggende agenda for at sælge jer billetter til forlystelsesparkerne med rabat.

Budskabet er med andre ord: Benyt de officielle salgsportaler og betal hvad det koster at opleve Orlando’s mange forlystelsesparker, og afpas jeres besøg efter jeres feriebudget. Og husk også, at I sagens kan få nogle fantastiske oplevelser i det sydlige Florida – også selvom I eventuelt vælger helt at springe Universal Studios og Walt Disney World over p.g.a. udgiften til at komme ind i parkerne.

God fornøjelse i det centrale Florida!

Læs også mine portrætter om:
Universal Orlando Resort
Walt Disney World

Hoteller i Orlando og det centrale Florida
Hoteller ved Walt Disney World, Orlando
Hoteller ved Universal Studios, Orlando
Hoteller langs International Drive, Orlando

Få rabat på 28 attraktioner i Orlando: Go Orlando Card

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Informationerne på denne side er senest opdateret den 6. april 2018.

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 svar til “Billige billetter til forlystelsesparker i Orlando”

 1. Fin artikel. Men har lige en kommentar: Omkostninger til et besøg i parkerne – både Disney og Universal – er klart på vej op. Priserne bliver som regel justeret to gange om året, og går kun en vej: OP! Hvor de “for nylig” meget korrekt som Henrik skriver var omkring 100$, er billetstrukturen nu er ændret, og en mere dynamisk prissætning introduceret. En basisbillet vil nu reelt koste tættere på 140$ for sommer 2019, og mulighederne for forskellige opgraderinger/ tilkøb er mange. Derfor vil mange nok se sig betale endnu mere. Fx koster en Universal billet 1 dag til begge parker nu omkring 180$, eller Disneys Parkhopper Plus billet over 220$. Lidt forsigtigt vil jeg anslå, at man ikke kommer i en park for mindre end 200$ per person for en dag, selv med de billigste billeter, når man har indkalkuleret parkering, mad, drikkevarer o.s.v. Kommer man uforberedt, er der stor sandsynlighed for, at man går fra parkerne med et noget større hul i pungen end forventet. Derudover er mængden af muligheder for “luxus” tilkøb, opgraderinger, oplevelser steget voldsomt. Fx Starwars hotellet, de skal til at bygge, hvor et værelse forventes at koste 1000$ pr. nat! Nå, men mit råd er: Planlæg og køb biletter hjemmefra. Det er lettere at tage de fornuftige valg, når man ikke står i en kø og skal tage beslutningen på 10 sekunder.

  • Rigtig god feedback på priserne i forlystelsesparkerne i Florida. Jeg var faktisk ikke klar over, at priserne i den grad var steget, men det kommer på den anden side ikke helt bag på mig. Og som du skriver, så er jeg helt enig i, at det er mest fornuftigt at købe sine billetter hjemmefra, så man undgår “hovsa løsninger” og unødvendige ekstraudgifter. For det er dyrt nok i forvejen.

   • Jeg er bange for, at vi må vende os til, at forlystelsesparker er en meget dyr fornøjelse. Og at den bliver dyrere. Efter Universal Studios i Orlando åbnede det første Harry Potter område, er populariteten steget eksplosivt og det samme er investeringerne fra Comcast også. Resortet har offentligt annonceret, at de har aggressive udbygnings- og opgraderings planer. Fx er der lige nu gang i tre igangværende byggerier på nye forlystelser i de eksisterende parker og to helt nye hoteller. Samt en helt ny fjerde forlystelsespark, der bliver bygget et par kilometer fra de eksisterenede.
    Dette er sandsynligvis ikke gået Disneys næse forbi. Så de er også igang med en 2 milliarder dollar stor opgraderingsplan for Walt Disney World resortet. Selvom disse resorts har mange gæster, er der stadig kun kunderne til at betale disse kæmpe investeringer, så der bliver skruet på alle knapper for at øge indtjeningen.
    Jeg læste fornyligt om en familie på fire, der skulle til Walt Disney World i cirka 10 dage med overnatning på Disney hoteller o.s.v. De have budgetteret med at bruge 12.000 dollars og søgte gode råd. Feedback var faktisk, at de med det budget ikke skulle prioritere og ikke havde frit valg fra øverste hylde. Paradoksalt nok har parkerne faktisk aldrig været så besøgte, som de er nu. Og med åbning af det nye Star Wars land i august 2019, forventes yderligere stigning i antallet af besøgende. Mon ikke det bliver sommeren 2020, der bliver det store Star Wars ryk ind… Og i sommeren 2021 har Walt Disney World 50 år jubilæum, hvor adskillige nye forlystelser åbner (de ER allerede annonceret). Så for at gøre en meget lang historie kynisk kort:
    1. Ja, besøget bliver dyrt selv for bare en dag.
    2. Planlægning allerede hjemmefra er nødvendig, selv om det kun er tale om en dag, hvis man vil prøve “de fede ting”.
    3. Parkerne bliver mindre attraktive for en dags besøgende, da Disney bare gerne vil have at du bliver lidt længere. 🙂

 2. God artikel og jeg er enig i rådene. Dog vil jeg anbefale, at man kigger på at leje de såkaldte DVC points, hvis man har besluttet sig for at bo i Walt Disney World. Kort fortalt er det dem, der har købt sig ind i Disneys timesharesystem, men ikke selv kan udnytte deres point (man køber ikke en specifik lejlighed, men et antal point pr. år). De bliver så vidersolgt af mellemmænd (men officielt og med alt på det rene). På den måde kan man få et værelse på et af de bedre resorts til en noget lavere pris end Disneys egen, og man giver kun afkald på den daglige rengøring. Vi sparede så meget på seks dage i Animal Kingdom, at entrebilletterne, som vi stadig købte gennem Disney, gjorde en hel del mindre ondt. Og som en ekstra bonus meldte vi os ind i en DVC-gruppe på Facebook, hvor timesharere dyrker begrebet “pay it forward”. Så da vi ankom, stod der en pose med en nylig frarejsts gæsts overskudsindkøb af champagne, øl, morgenmadsprodukter og vand. Vi gjorde så det samme for en anden, da vi rejste.

 3. God Artikel. Her er et par ekstra tip på vejen: Events dage i Disneyworld kan være “Mickeys Not so Scary Halloween Party”. De koster mindre end almindelige 1 dags billetter, og man kommer ind i Magic Kingdom fra kl. 16 og frem til midnat. Afholdes på specielle datoer i september/ oktober. Man får også uddelt en pose og kan gå rundt og lave “trick and treats” i parken. En anden event til samme park er Christmas Party med samme indgangstid, altså fra kl. 16 til midnat. Her får man cookies og varm kakao.

 4. Vi boede i oktober på Cabana Bay Resort i Universal, og vi vælger helt klart et onsite resort igen! Resortet er lige ved siden af den nye vandpark, så det blev udnyttet til eftermiddagspauserne hver dag. Der holdes også mange temaaftener på de forskellige resorts indenfor i “byen i byen”, så endnu en fordel! Og book via parkernes egne hjemmesider, her er priserne på hele pakker med entre de bedste. En kæmpe anbefaling herfra!

 5. Dejligt at læse om folks erfaringer. Har selv “kun” været i Disneyland i Los Angeles og det var bestemt ikke dårligt på nogen måde. At indgangen kostede $105 er ganske vist i den dyre ende, men når man ser man på, hvad man får, synes jeg prisen er OK. Ønsker selv at prøve Florida og begge temaparker, og jo det koster, men sådan må det være, når man er “udenbys”…

 6. Jeg bruger Appen KLOOK. Tror hovedsagelig at den er størst i Asien, men den kan også bruges i USA. Den fungerede rigtig godt for os.

 7. Vi købte billetterne direkte ved indgangen i Walt Disney World. 5 stk. 3.800,- kr. i uge 8 i år (2018). Priserne er forskellige fra dag til dag.

 8. Vi skulle købe billetter til Universal. De pænt dyre. Dem vi først kikkede på var billetter, hvor vi kunne gå fra park til park, som vi ville. Da vi så læste rigtig godt efter, og forstod hvad hver billet “indeholdt”, valge vi at købe billetter, hvor vi brugte en dag i den ene park og en dag i den anden park. Altså ikke noget med at gå frem og tilbage, ind og ud og ind og ud. Det sparede vi mange penge på. Desuden koster det ekstra at køre med Harry Potter tog, mellem de to parker.

 9. Vi købte “billigere” billetter til Universal Studios via Visit Orlando, og hentede dem på turistkontoret. Men for to år siden, så var Universal og SeaWorld med i en combo billet, der varede i 14 dage til fem parker. Den kan jeg ikke finde mere. Vi havde en nat på et af hotellerne inde i parken, med Express Pass. En nat gav Express Pass til den dag, vi checkede ind og den dag vi checkede ud. Samt tidlig adgang begge dage også. Det var guld værd i forhold til bl.a. Harry Potter, da køen til Harry Potter hurtig bliver på en time eller mere. Vi var der i februar, hvor der ikke var så mange turister. Og i højsæsonen er det endnu mere attraktivt, at komme en time tidligere ind, samt have Express Pass.

 10. Det er også blevet et kæmpe irritationsmoment i Las Vegas. På alle hjørner og selv inde på hotellerne er der aggressive “sælgere”, der lokker med showbilletter, krydstogter og gratis hotelovernatninger… Du skal bare “lige” bruge tre timer på at se timeshare lejligheder og møder med deres emsige sælgere…