Sidste weekend i februar afholdes Danmarks største rejsemesse traditionen tro i MCH – Messe Center Herning. Og også her i 2020 kan I finde Highways-USA.com på messen, som igen i år står sammen med rejsebureauet FindMinRejse.dk

Besøg Highways-USA.com & FindMinRejse.dk i Hal G
USA har også i år sit eget område på messen, hvor en række rejsebureauer og USA destinationer er placeret. Her kan I også finde Highways-USA.com og rejsebureauet FindMinRejse.dk, som jeg lige som sidste år står sammen med i Hal G, hvor I finder de oversøiske lande og destinationer.

Jeg står klar til en USA snak på FindMinRejse.dk’s USA stand hele dagen både fredag, lørdag og søndag.

Men husk: Der er rigtig travlt på messen både fredag, lørdag og søndag mellem kl. 10 og kl. 14. Så jeg har bedst tid til mere detaljerede samtaler om eftermiddagen efter kl. 14.30!

Vind en helikoptertur til Grand Canyon fra Las Vegas når I bestiller VIP rådgivning
Hvis I for alvor vil klædes på til jeres kør-selv-ferie i USA, så overvej min individuelle VIP rådgivning til det vestlige USA, der bl.a. inkluderer to personlige rådgivnings samtaler + gavekort til FindMinRejse.dk på 500,- kr. + 3 af mine USA rejseguider og en lang række andre goodies.

Hvis I bestiller min VIP rådgivning senest 8. marts 2020, deltager I samtidig i lodtrækningen om en helikopterflyvning for 2 personer over Grand Canyon fra Las Vegas – inklusiv landing nede i bunden af Grand Canyon. Præmien er udlovet af Papillon Grand Canyon Helicopters, der er en af de største operatører af helikopterflyvninger over Grand Canyon fra Las Vegas.

Alle der bestiller VIP rådgivning til det vestlige USA inden 8. marts 2020 deltager i lodtrækningen. Også selvom I måske ikke kommer forbi Ferie for Alle!

Få flere detaljer om min individuelle VIP rejserådgivning til det vestlige USA
Her kan I læse mere om helikopterflyvninger over Grand Canyon med Papillon Helicopters

Californien og sydvestlige USA på 21 dage som print udgave
Jeg har fået trykt en stribe papirudgaver af mine forskellige USA guider op til Ferie for Alle, og disse guider har jeg naturligvis med på rejsemessen i Herning.

Det gælder fx min helt nye 2020 guide til Californien og det sydvestlige USA på 21 dage, som lige akkurat når at blive klar til messen som printguide. Den og flere andre af mine USA rejseguider sælges som papirguider, så længe lager haves! I kan altså få et par USA guider med hjem  – uden at skulle betale porto.

USA foredrag med undertegnede lørdag og søndag
Jeg holder naturligvis også et par USA foredrag i løbet af Ferie for Alle, og 2020 er ingen undtagelse.

Lørdag den 22. februar 2020 kl. 10.30 i foredrags lokale G2 i Hal G:
Californien og det sydvestlige USA – uden trængsel og floskler

Tag med på en tur gennem Californien og det sydvestlige USA, hvor der fokuseres på nogle af de alternative attraktioner, man kan opleve på den klassiske rute gennem Californien, Arizona og Nevada. Få øjnene op for nogle af de steder i det vestlige USA, som naboen med garanti ikke har besøgt.

Søndag den 23. februar 2020 kl. 14.30 i foredrags lokale G2 i Hal G:
Rocky Mountains inkl. Yellowstone og Black Hills

Afstandene er store, men det er oplevelserne også i de amerikanske Rocky Mountians, når I kommer med til Colorado, South Dakota, Wyoming og Utah og bliver præsenteret for nogle af USA’s smukkeste og mest unikke nationalparker. Her er højt til loftet og god plads – og masser af dyreliv og vild natur.

Praktisk info om Ferie for Alle i Herning

Datoer: 21. – 22. – 23. februar 2020
Sted: MCH – Messe Center Herning

Åbningstider:
Fredag den 21. februar 2020:   9.00 – 17.00
Lørdag den 22. februar 2020: 10.00 – 18.00
Søndag den 23 februar 2020: 10.00 – 17.00

OBS: Jeg står sammen med FindMinRejse.dk i USA sektionen Hal G i Messe Center Herning. Se efter FindMinRejse.dk, da Highways-USA.com ikke optræder med firmanavn i den officielle messeguide eller på Ferie for Alle.dk  Men jeg er altså med på Ferie for Alle HELE weekenden!

Jeg håber, at vi ses på Ferie for Alle i Herning, fredag, lørdag eller søndag den 21. – 22. eller 23. februar.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com