Go City’s rabatpakker til flere amerikanske storbyer minder en del om CityPass’ forskellige rabatpakker og udgangspunktet er det samme: Når du har købt et Go City rabatpakke, har du gratis adgang til nogle af de mest populære seværdigheder og attraktioner i de deltagende amerikanske storbyer.

Du kan købe Go City rabatpakker til storbyer som bl.a. Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, Orlando, San Diego og San Francisco.


Go City med alle seværdigheder inkluderet

Go City rabatpakkerne inkluderer en stribe udvalgte attraktioner og seværdigheder til en fast pris i den valgte storby. Når du køber kortet, skal du vælge, hvor mange kortet skal være gyldigt. Du kan for de fleste Go City pakker vælge mellem 1, 2, 3, 5 eller 7 dages gyldighed.

For danske turister er det mest relevant at købe kort med mindst tre dages gyldighed. Så får du nemlig en af de store forlystelsesparker med i købet. Los Angeles kortet inkluderer fx Universal Studios, hvis du køber mindst tre dage, mens San Diego kortet og Orlando kortet begge har SeaWorld med i pakken – forudsat du køber et kort til mindst tre dage. Af samme grund vælger de fleste internationale turister netop 3 eller 5 dages gyldighed på deres Go City rabatpakker.

Når du benytter din Go City rabatpakke første gang ved en af de inkluderede seværdigheder, bliver kortet automatisk aktiveret. Du behøver dog ikke gå amok i forlystelsesparker tre eller fem dage i træk. Go City pakken fungerer nemlig som en et slags klippekort, og kortene er gyldige over en 14 dages periode fra første aktiverings dag. Så du kan altså tage et par hviledage ind imellem, hvis du har tid til det. Det er især interessant for familier i Florida, der typisk opholder sig i fx Orlando i flere dage. Her kan man altså tage en slapper en dag eller to, inden man kaster sig ud i nye løjer.

Go City pakken giver adgang til de inkluderede seværdigheder i dagtimerne fra kl. 9.00 til kl. 17.30. Men du kan således IKKE bruge din Go City rabatpakke til fx et aftenbesøg til de attraktioner, der måtte holde længe åbent. Men du kan naturligvis sagtens blive i fx en forlystelsespark frem til lukketid. Du kan bare ikke komme ind i parken med din Go City rabatpakke efter kl. 17.30.


Plastickort med indbygget chip

Rent praktisk er Go City rabatpakke et plastickort med indbygget chip. Kortet er personligt og skal skrives under på bagsiden. Ved nogle seværdigheder skal du vise personligt ID, så identiteten af kortet kan verificeres. Man kan enten vælge at få tilsendt plastickort med fysisk post – det koster 25 dollars for internationale kunder – eller selv at hente sit plastickort på udvalgte adresser i de deltagende byer – det koster et gebyr på 4 dollars.

Jeg anbefaler, at du får tilsendt kortet i god tid inden afrejse fra Danmark – trods gebyret på de 25 dollars. Dermed slipper du for at skulle bruge tid på finde de såkaldte ”pick up locations”, hvor du kan få din Go City rabatpakke udleveret.

Af hensyn til planlægning af din ferie er det også en rigtig god ide, at få tilsendt din Go City pakke til din danske postadresse. Med kortet følger også en guidebog med masser af praktisk information om de enkelte seværdigheder, så du kan planlægge dit ophold. Der er en del praktiske detaljer, det er værd at være opmærksom, så I får mest ud af kortet. Nogle af disse detaljer nævnt i mine portrætter af de tre Go City pakker til henholdsvis Los Angeles, Orlando og San Diego.

Rabat på attraktioner i storbyer i USA og Canada – Go City rabatpakker

Informationerne på denne side er senest opdateret den 1. maj 2014.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com