Med et Go San Diego Card i hånden, har I gratis adgang til 40+ seværdigheder, attraktioner og forlystelsesparker i San Diego og det sydlige Californien. Kortet giver jer bl.a. gratis adgang til SeaWorld, San Diego Zoo og San Diego Safari Park, Legoland Californien, hangarskibet USS Midway og samtlige museer i Balboa Park i San Diego. Læg hertil en stribe seværdigheder og attraktioner i Hollywood og Los Angeles, bl.a. forlystelsesparken Knott’s Berry Farm.

Rabatpakke til 40 top attraktioner i San Diego – Go San Diego Card

Hvad er et Go San Diego Card?
Go San Diego Card er en rabatpakke, der giver jer op til 55 procents rabat på indgangsprisen i forhold til den normale billetpris på 40+ udvalgte attraktioner og oplevelser i det sydlige Californien. Et Go San Diego Card fås med en gyldighed på enten 3, 4, 5 eller 7 dage, alt efter hvad I har af ambitioner i San Diego.

Når kortet er aktiveret på førstedagen, er det gyldigt i det antal dage, I har betalt for. Aktiverer I fx et 3 dages kort tirsdag morgen, er kortet gyldigt til torsdag aften. Kortets gyldighed udløber ved midnat den sidste dag, så det er en god ide at aktivere kortet tidligt på førstedagen, så I får mest ud af jeres Go San Diego Card. Jo flere attraktioner, I når at opleve med jeres kort, desto mere har I sparet.

I bestemmer selv, om jeres Go San Diego Card skal være gyldigt i 3, 4, 5 eller 7 dage. Faktisk kan I også købe 1 eller 2 dages pas, men så gælder kortet ikke til SeaWorld. Så sørg for at købe mindst et 3 dages pas for at få SeaWorld med i pakken. I kan endda besøge SeaWorld flere gange i kortets gyldighedsperiode – men kun en gang pr. dag.

Go San Diego Card fås i enten en voksen udgave eller en børne udgave for børn mellem 3 og 12 år. Prisen for voksne er 199 dollars (2018) for et 3 dages kort, mens prisen for et 3 dages kort til børn i alderen 3-12 år er 179 dollars (2018). Men der køres nogle gange rabatkampagner, så online prisen kan være lavere.

Sådan får I Go San Diego Card’et leveret
Når I skal have jeres Go San Diego Card leveret, kan I vælge at “printe kortet ud” inklusiv guidebogen, hvilket kaldes “Instant Delivery”. Denne mulighed er gratis og oplagt for internationale turister, så I undgår udgifter til forsendelse. Kortet aktiveres så via stregkoden på jeres udprintede Go San Diego Card papirvoucher, når I besøger den første attraktion eller seværdighed i San Diego.

Ved “Instant Delivery” kan I også vælge at downloade Go San Diego Card til din smartphone – og så fremvise den ved de forskellige attraktioner. Personligt vil jeg dog anbefale print selv løsningen frem for mobil løsningen: Jeg vil ikke være afhængig af min mobiltelefon i USA: Hvis den bliver væk, løber tør for strøm eller lignende, har I pludselig ikke noget bevis på jeres køb af Go San Diego Card’et.

Vælger I at få et fysisk kort (plastikkort med indbygget chip) tilsendt med posten, er der op til 10 dages leveringstid på et Go San Diego Card, som sendes direkte til jeres danske postadresse. Gebyret for forsendelse til Danmark er 25 dollars – uanset antallet af købte Go Cards. Med i pakken følger også en guidebog, der forklarer lidt om den praktiske brug af kortet, bl.a. reservationer på udvalgte seværdigheder. Uanset hvilken løsning I vælger, er den medfølgende guidebog (som I selv printer ud ved “Instant Delivery”) rigtig god til planlægning af jeres aktiviteter, inden I rejser hjemmefra.

De største attraktioner i det sydlige Californien
Med gratis adgang til 40 attraktioner i det sydlige Californien er der rigeligt af oplevelser at kaste sig over med et Go San Diego Card i hånden. Det største brag er naturligvis SeaWorld i San Diego, men San Diego Zoo står også meget højt på listen. Kan I ikke få nok af dyr, så overvej også at besøge San Diego Zoo Safari Park, der også drives af San Diego Zoo. Som dansker er Legoland Californien i Carlsbad mellem San Diego og Los Angeles også en spændende mulighed.

I den mere kulturelle afdeling gælder Go San Diego Card også til hangarskibet USS Midway, der er et must, når I besøger San Diego. Der er også gratis adgang til samtlige museer i San Diegos dejlige bypark Balboa Park. I den mere kuriøse afdeling inkluderer Go San Diego Card også et gratis turpas til forlystelsesparken Belmont Park ud til Stillehavet, hvor I bl.a. kan prøve den gamle trærutsjebane Giant Dipper fra 1925.

Ud over forlystelsesparker og museer, så inkluderer Go San Diego Card også en gratis havnerundfart med båd i San Diego Bay, mulighed for en hvalsafari i hvalsæsonen, guidede byvandringer og en række andre aktiviteter. Men husk, at I umuligt kan nå rundt til alle 40+ forskellige seværdigheder.

Også gratis oplevelser i Los Angeles
Go San Diego Card giver også gratis adgang til en række seværdigheder i Los Angeles: Bl.a. inkluderer kortet en guidet tur i Dolby Theater på Hollywood Boulevard, hvor Oscar uddelingen finder sted og der er også gratis adgang til Hollywood Museum på Hollywood Boulevard. Go San Diego Card giver også gratis adgang til forlystelsesparken Knott’s Berry Farm i Los Angeles. De eneste forlystelsesparker, kortet ikke omfatter, er Disneyland og naboparken California Adventure i Anaheim.

Husk i øvrigt: Hvis det er Los Angeles, der er omdrejningspunktet for jeres ophold i Californien, bør I i stedet købe et Go Los Angeles Card, der er målrettet oplevelser i Los Angeles-området. Det inkluderer bl.a. Universal Studios. Og så er der trods alt grænser for, hvor mange seværdigheder og forlystelser, I kan nå på 3, 4, 5 eller 7 dage.

Vigtig info om besøg i forlystelsesparker efter kl. 17.30
Alle Go Cards er gyldige til de forskellige seværdigheder og forlystelsesparker frem til kl. 17.30 hver dag! Men efter kl. 17.30 kan I ikke længere komme gratis ind i parkerne på jeres Go Card. I kan altså ikke ”skifte park” efter kl. 17.30. Men I kan naturligvis blive i alle parker og seværdigheder og benytte alle forlystelser frem til lukketid, når I først er kommet ind i parken. Men adgang til parker, museer og seværdigheder skal ske inden kl. 17.30 – ellers er der ikke gratis adgang med Go San Diego kortet.

Samme regel gælder i forlystelsesparken Belmont Park: Hvis I skal have udleveret et gratis turpas til parkens forlystelser, skal det udleveres inden kl. 17.30 – ellers må I selv betale. Men turpasset er naturligvis gyldigt resten af dagen, når I først har fået det udleveret og sat på armen.

I forhold til guidede ture, havnerundfarter og lignende oplevelser, skal man i nogle tilfælde reservere sin tur på forhånd – lige som alle andre besøgende – for at være sikker på at få en plads. Tjek de præcise regler i den medfølgende guidebog.

Rabatpakke til 40+ top attraktioner i San Diego – Go San Diego Card

Informationerne på denne side er senest opdateret den 15. marts 2018.

Bemærk: Go San Diego kortet og de øvrige Go City Cards formidles af firmaet Smart Destinations. Hvis der er spørgsmål til rabatpakkerne eller deres indhold, skal man kontakte Smart Destinations – enten pr. e-mail, telefon eller via deres chat funktion på deres hjemmeside.

Bemærk også: Jeg optjener provision, hvis I vælger at købe rabatpakker til fx San Diego via Highways-USA.com. Pengene bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle og gøre Highways-USA.com endnu mere relevant for jer som brugere. Mange tak for jeres opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com