Jeg har brugt en del af juli måned på at lave et helt nyt video kursus om Route 66 – efter min reportagerejse på Route 66 i maj og juni 2023. Med afsæt i mine dugfriske oplevelser på Route 66, har jeg – Henrik Lange – indspillet over 4 timers video inspiration om de 8 stater langs Route 66, der er er samlet i et online kursus med i alt 12 lektioner – med en stribe informative videoer i hver lektion.


Nyt Route 66 kursus med 12 video lektioner

Route 66 tværs over USA er en drømmeoplevelse for rigtigt mange danskere. Men det er også en besværlig drøm, for Route 66 fra Chicago til Los Angeles er svær at tilgå som oplevelse, hvis du skal have den autentiske og ægte oplevelse af Route 66.

Route 66 handler nemlig om at opleve og smage på de klassiske dinere langs ruten, overnatte på de historiske moteller, se de flotte neonskilte og i det hele taget nyde den stemningen i de mange småbyer langs Route 66 – uden at du skal føle, at du er midt i en turistkulisse.

Derfor har jeg lavet et nyt Route 66 kursus, der sætter fokus på de autentiske og ægte oplevelser langs Route 66 – hvor du får lejlighed til at komme med tilbage til 1930’erne, 40’erne, 50’erne og 1960’erne, som var Route 66 guldalder.


Detaljeret gennemgang af de 8 Route 66 stater

Route 66 er med sine cirka 4.000 kilometer fra Chicago til Los Angeles ikke nogen søndagstur. Det er derimod en ekspedition, der mindst kræver et par uger – og helst 3 uger i alt.

Og hvis du skal have den ægte og autentiske oplevelse af Route 66, skal du vide, hvor du finder den henne. For at hjælpe dig med det, har jeg i mit nye Route 66 kursus lavet en lektion om hver af de 8 Route 66 stater. Hver af disse 8 lektioner indeholder op til 4 informative videoer om oplevelser og seværdigheder gennem hver af de 8 Route 66 stater – baseret på min seneste tur ud på Route 66 i maj og juni måned.

I alt over 4 timers video inspiration til oplevelser langs de 8 stater langs Route 66: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien.


Planlægning og praktiske rejsetips til Route 66

Det er dog ikke nok at vide, hvor de forskellige oplevelser langs Route 66 gemmer sig. Inden du bestiller flybilletter, bør du også have gjort dig nogle overvejelser omkring, hvornår på året du vil køre Route 66, hvordan du håndterer det obligatoriske envejsgebyr – og hvordan du i det hele taget følger den originale Route 66. Det er nemlig lettere sagt end gjort.

Derfor får du i mit nye kursus til Route 66 også en række praktiske rejsetips til Route 66, der bl.a. handler om valg af udlejningsbil, envejsgebyrer på din billeje, kørsel på grusveje, betalingsmotorveje langs Route 66 og en række andre praktiske tips.


Snigpremiere på Route 66 kurset

Mens hovedparten af det nye Route 66 kursus allerede er færdigt, mangler jeg stadigvæk at indspille nogle af de videoer med praktiske rejsetips til Route 66. Disse videoer bliver langt ind i kurset i løbet af de næste par uger.

Men da alle videoer om oplevelser langs de 8 Route 66 stater er allerede er klar, har jeg lavet en snigpremiere på Route 66 kurset til en særlig snigpremiere pris.

Derfor kan du lige nu – og frem til mandag 7. august 2023 få fingre i det nye Route 66 kursus til en særlig snigpremiere pris på KUN 💥 248,- kr. 💥

Når alle videoer er blevet lagt ind i kurset, så stiger prisen til det dobbelte: 498,- kr. Du får naturligvis adgang til samtlige videoer – også selvom du køber kurset allerede nu til min snigpremiere pris.

Få et overblik over alle lektioner og se introduktionsvideo til det nye Route 66 kursus


Af Henrik Lange
Journalistrejserådgiver og USA ekspert
Highways-USA.com + Highways-Academy.com

Denne artikel er senest opdateret den 2. august 2023