SAS vender nu tilbage til både Boston og Miami. SAS har nemlig meldt ud, at flyselskabet vil genoptage sine to direkte flyruter fra København til Boston og Miami til efteråret.

SAS’ flyrute til Boston starter op igen den 1. september 2021, mens ruten til Miami får luft under vingerne igen den 1. oktober 2021. SAS forventer med andre ord, at de nuværende rejserestriktioner for international rejsende til USA, vil blive ophævet i løbet af sensommeren.

SAS flyver til Boston fra 1. september 2021
SAS vender tilbage til Boston på den amerikanske østkyst fra den 1. september 2021, og når det sker, så bliver det med SAS’ helt nye landistancefly, Airbus A321LR.

Det helt nye langdistancefly blev leveret til SAS i efteråret 2020, men har siden stået langtidsparkeret i Stockholm Arlanda lufthavnen p.g.a. corona pandemien, skriver Check-in.dk. Men nu har det fabriksnye fly altså udsigt til at få luft under vingerne, når det indsættes på ruten mellem København og Boston, som vil få 3 ugentlige afgange.

Bliv medlem af fordelsklubben Highways Academy: Få 12 måneder for kun 798,- kr.

SAS’ rute til Boston bliver som udgangspunkt en helårsrute, sådan som det oprindeligt var planlagt. Boston ruten skulle have være i luften i efteråret 2020, men det spændte corona pandemien ben for.

Flyruten til Boston har hidtil været en sæsonrute, der kun har været fløjet i sommerhalvåret. Men med indsættelsen af det nye Airbus A321LR fly, så satser SAS på at kunne få økonomi i ruten, da Boston som destination har en del business trafik, der kan fylde flyet op i vinterhalvåret, når mængden af fritids rejsende er begrænset.

SAS til Miami fra 1. oktober 2021
Miami kommer også tilbage på rutekortet hos SAS til efteråret – pr. 1. oktober 2021 – hvilket utvivlsomt vil glæde mange skandinaviske turister. Genåbningen til Miami ruten må tages som et udtryk for, at SAS er overbevist om, at USA igen inden længe vil byde internationale turister velkommen til USA, da Miami er en åbenlys fritids destination, hvor det er ferietrafikken, som skal trække læsset.

SAS vil både flyve til Miami fra København, Stockholm og Oslo: København og Stockholm får 3 ugentlige afgange, mens Oslo vil få en enkelt afgang til Miami med SAS.

Med både Boston og Miami tilbage som destinationer, er SAS igen oppe på 7 direkte flyruter til USA fra København – som før corona pandemien – mens Stockholm og Oslo må nøjes med henholdsvis 3 og 2 direkte USA flyruter med SAS.

Tjek også disse relaterede artikler:
SAS vil flyve til Boston hele året rundt

SAS vender tilbage til Los Angeles til maj
Delta Air Lines dropper CPH-JFK i 2021
SAS vender tilbage til Washington D.C.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Denne artikel er senest opdateret 14. juli 2021.