Unlimited Biking tilbyder guidede cykelture i USA med lokale guider i flere af USA’s storbyer på østkysten og vestkysten.

I takt med at amerikanerne de senere år har taget cykelkulturen til sig, er der blevet etableret flere cykelstier og cykelbaner i storbyer som New York City, Washington D.C. og San Francisco. Derfor tilbyder Unlimited Biking nu guidede cykelture til eventyrlystne turister i bl.a. New York City, Washington D.C. og San Francisco.

Er du medlem af fordels- og USA rejseklubben Highways Academy, får du 20 % rabat på guidede cykelture med Unlimited Biking over hele USA.


Oplev storbyer i USA på cykel med Unlimited Biking

En guidet cykeltur med en lokal guide rundt i fx i New York City eller Washington D.C. er de senere år blevet en populær måde som turist at lære amerikanske storbyer lidt bedre at kende på.

På cykel kan du forholdsvis hurtigt og ubesværet komme rundt til nogle af storbyernes populære seværdigheder og attraktioner. Og med en lokalkendt guide ved din side risikerer du ikke at fare vild – eller bevæge dig ud på nogle gader eller veje, der måske ikke er lige beregnet til knapt så stedkendte turister på en cykel. Samtidig oplever du storbyen uden filter – på gadeplan tilsat masser af sanseindtryk.

Unlimited Biking slog dørene op i USA i 2010, og tilbyder guidede cykelture med lokalkendte guider i bl.a. New York City, Washington D.C. og San Francisco. Du kan som turist fx opleve Central Park eller Brooklyn Bridge i New York på cykel, og det samme gælder The National Mall med de mange verdensberømte monumenter i Washington D.C. – eller Golden Gate Bridge og Golden Gate Park i San Francisco.

Faktisk har de fleste storbyer i USA i et eller andet omfang områder eller kvarterer, der er oplagte at opleve på cykel frem for til fods. For på cykel kommer du hurtigere rundt og får udvidet din aktionsradius, i forhold til hvis du skulle opleve det samme område til fods.

Unlimted Biking har guidede cykelture i 6 storbyer i USA

Unlimited Biking er her i 2023 tilstede med guidede cykelture i 6 forskellige byer på både den amerikanske østkyst og vestkyst.

Unlimited Biking har sine rødder i New York City, og i New York kan du vælge mellem flere forskellige guidede ture, bl.a. Central Park Bike Tour (2 timer), Brooklyn Bridge Bike Tour (2 timer), New York Highlights Bike Tour (3 timer). Starttidspunktet er normalt kl. 10.00 formiddag. De præcise tidspunkter fremgår på selve bookingsiden.

I Washington D.C. står valget mellem følgende guidede ture: Best of Capitol Hill Bike Tour (2 timer), Monuments and Memorials Bike Tour (3 timer) eller aftenturen Monuments at Night Bike Tour (3 timer), der enten starter kl. 16.30 (vinter) eller 18.30 (sommer).

Hvis turen går til Florida, kan du komme med på en guidet cykeltur gennem Miami Beach og South Beach med Unlimited Biking på Miami Beach Highlights Bike Tour (2 timer) med start kl. 10.00 hele året rundt.

San Francisco er en ret populær cykelby, bl.a. takket været Golden Gate Bridge. Her kan du vælge mellem 3 guidede ture, Scenic Golden Gate Bridge Bike Tour (3 timer), Highlights of San Francisco Bike Tour (4 timer) og Highlights of Golden Gate Park Bike Tour (2 timer).

Los Angeles betragtes af de fleste nok ikke umiddelbart som en oplagt cykelby. Men Santa Monica og Venice Beach ud til Stillehavet er ret oplagte til en cykeltur, og derfor tilbyder Unlimited Biking en Santa Monica & Venice Beach Bike Tour (3 timer).

I San Diego har Unlimited Biking også en guidet tur, som “kun” tilbydes på elektriske e-bikes,  Best of San Diego eBike Tour (2,5 timer).


Highways Academy medlemmer får 20 % rabat hos Unlimited Biking

Medlemmer af min fordels- og USA rejseklub – Highways Academy – får hele 20 % rabat, når de booker en guidet cykeltur med Unlimted Biking i USA – fx New York, Washington D.C. eller San Francisco.

For en familie på 2 voksne og 2 børn, der booker en guidet cykeltur i San Francisco, giver de 20 %’s rabat en samlet besparelse på 44 dollars = cirka 300 kr. (2023), hvis valget falder på den guidede cykeltur, Scenic Golden Gate Bridge Bike Tour.

Highways Academy medlemmer har adgang til flere forskellige medlemsrabatter over hele USA på bl.a. billeje, leje af motorhomes eller autocampere, rejsebøger og guider og visse attraktioner i USA. Fordels- og USA rejseklubben Highways Academy er dog meget andet end medlemsrabatter.

Tjek de mange medlemsfordele og bliv meldt ind i Highways Academy


Amerikansk cykelkultur vinder frem i USA’s storbyer

I takt med at flere og flere amerikanere de senere år har taget cykelkulturen til sig, er det blevet betydeligt nemmere at færdes som cyklist i amerikanske storbyer. Cykelstier og cykelbaner er blevet en del af gadeudstyret og udsmykningen i amerikanske byer. Og selvom der endnu er et stykke vej til, at der er tale om skandinaviske forhold for cyklisterne i USA, er man godt på vej med fx cykelbaner markeret med grøn belægning, cykelskilte og endda cyklist lyssignaler i udvalgte lyskryds.

Desuden er visse dele af New York City og Washington D.C. bare oplagte at opleve på cykel. Fx Central Park er så stor, at det er en oplagt mulighed at opleve den ikoniske park på cykel i stedet for gåben. Brooklyn Bridge er også en oplagt destination på cykel.

Vender du blikket med Washington D.C., er The National Mall med de mange verdensberømte monumenter et oplagt sted at springe på cyklen. Længden og bredden på den store parkboulevard i Washington D.C. overrasker de fleste, og derfor er cyklen perfekt til at bringe dig rundt til lokaliteter som Lincoln Memorial, Washington Monumentet, Det Hvide Hus og Capitol – foruden de mange andre monumenter i Washington D.C.


Af Henrik Lange – Fotos: Unlimited Biking
Journalistrejserådgiver og USA ekspert
Highways-USA.com + Highways-Academy.com

Denne artikel er senest opdateret den 12. august 2023