Nu kan I også vælge at benytte Mobile Pay som betalingsmulighed, når I vil betale mig for rejseguider, VIP rådgivning, webinarer eller tilsvarende. Jeg har nemlig fået tilføjet Mobile Pay som valgmulighed som alternativ til betalingskort, når I bestiller en af mine rejseguider, VIP rådgivning eller booker plads på et af mine betalte webinarer.

Mobile Pay som ny betalingsmulighed
Nogle gange kan det være besværligt at skulle finde sit kreditkort frem, når man lige sidder med mobilen eller sin tablet og gerne nemt og hurtigt vil bestille en rejseguider. Derfor er Mobile Pay nu tilføjet som betalingsmulighed inde på betalingssiden – nede under betalingskort – når I står inden på selve betalingssiden.

Mobile Pay fungerer helt som en betaling med Dankort, og der er ikke noget gebyr tilknyttet betalinger via Mobil Pay. Beløbet hæves via Mobile Pay fra det betalingskort, som I jeres Mobil Pay løsning er tilknyttet.

Bemærk: Hvis I ikke tidligere har benyttet Mobile Pay til online betalinger, skal I først ind i Mobile Pay app’en og godkende, at I vil benytte Mobile Pay til online betalinger. Dette gøres med jeres Nem ID. Men herefter kan I benytte Mobile Pay app’en til online betalinger på fx Highways-USA.com og andre online shops, som tilbyder betaling med Mobile Pay.

Disse af mine USA guider kan betales med Mobile Pay:

Rocky Mountians inkl. Yellowstone på 21 dage
Texas, New Mexico, Arizona og Nevada på 23 dage

Sydstaterne inkl. New Orleans, Nashville og Memphis på 18 dage
Atlanterhavskysten inkl. Charleston og Savannah på 11 dage

Blue Ridge Parkway fra Virginia til Great Smoky Mountain på 6 dage
Florida Keys fra Everglades til Key West
Route 66 fra Chicago til Los Angeles – stat for stat
Californien, Arizona og Utah i motorhome på 21 dage

OBS: Der er på nuværende tidspunkt tre af mine rejseguider, der ikke kan betales med Mobile Pay. Det skyldes en betalingsteknisk opsætning for lige præcis de tre guider. Derfor kan nedenstående tre rejseguider lige p.t. ikke betales med Mobile Pay (men kan naturligvis betales med kreditkort):

Highway 1 i Californien fra San Francisco til Los Angeles
Stillehavskysten fra Seattle til San Francisco på 11 dage
Californien, Grand Canyon og Las Vegas på 22 dage

Abonnementskøb kan ikke betales med Mobile Pay
Hvis man vil foretage et bestilling, der forudsætter betalinger over flere gange – altså en form for abonnements ordning – kan I ikke benytte Mobile Pay. Mobile Pay løsningen, der benyttes på Highways-USA.com, kan kun benyttes til enkeltstående betalinger, der udføres en gang.

Så hvis I vælger et produkt – fx min VIP rådgivning til det vestlige USA – hvor I har mulighed for at sprede betalingen ud over flere gange (op til tre måneder) kan I ikke benytte Mobile Pay. Her skal I benytte et betalingskort.

Således lidt nyt omkring betalings tekniske detaljer, der forhåbentligt gør betalingen af rejseguider, VIP pakker og andre rådgivningsprodukter til USA lidt nemmere, når I næste gang har lyst til at bestille noget på i min online shop.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com