Følg Henrik Lange gennem Texas, New Mexico og Arizona: KUN 99,- kr

Følg mig på min reportagerejse fra Dallas/ Fort Worth til Las Vegas her i november og få masser af rejsetips, friske videoer og en spørgeseance direkte fra det sydvestlige USA!

Alt dette er inkluderet i jeres abonnement:

  • Mindst 50 korte videoer fra turen om nationalparker, naturoplevelser, byer, ghost towns, mad, mennesker og andre interessante oplevelser, som jeg falder over undervejs.
  • En direkte spørgeseance fra Las Cruces i New Mexico onsdag den 15. november 2017 kl. 16.00 dansk tid via YouTube. De praktiske detaljer bliver tilsendt pr. e-mail på selve dagen. Jeg lægger også en optagelse op til jer, der ikke kan deltage i den direkte udsendelse.
  • Opdateringer på bloggen med status på mine oplevelser i Texas, New Mexico, Arizona og Las Vegas! Og svar på jeres spørgsmål og kommentarer på bloggen.
  • Gratis adgang til mit videoforedrag om Route 66, der også krydser gennem Texas, New Mexico og Arizona. Værdi: 50,- kr.
  • 100,- kr. rabatkupon til min 135 siders store guide til Route 66 - stat for stat. Normalpris 275,- kr. Rabatpris: 175,- kr.
  • 50,- kr. rabatkupon til min nye rejseplan til ruten fra Dallas til Las Vegas: Texas, New Mexico og Arizona på 21 dage. Normalpris: 225,- kr. Rabatpris: 175,- kr. Rejseplanen ligger klar midt i december. Den skal jo lige opleves og skrives først ;-)
  • Har I allerede købt adgang til sitet? Så login her

Hvorfor betale for at følge Henrik Lange gennem det sydvestlige USA? 

Alting koster som bekendt penge. Det gør min tur til USA også. Derfor har jeg på denne tur valgt at teste en abonnements løsning, hvor I som brugere kan abonnere på daglige opdateringer i form af blogindlæg og videoer, men også medlemsfordele som rabat på e-bøger plus en udsendelse direkte fra USA på YouTube. Glæd jer til masser af inspiration DIREKTE fra Texas, New Mexio og Arizona! 

Få et hurtigt overblik over turen 

Få en videointroduktion (2 min) til min kommende tur fra Dallas/ Fort Worth gennem det sydvestlige Texas, New Mexico og Arizona til Vegas. Strækningen er valgt for at sætte fokus på en anden og ukendt del af det sydlige USA. 

Det siger andre om Highways-USA:

Efter 20 år som turarrangør og rejseleder på tusindevis af miles på de amerikanske highways skulle man tro at jeg havde støvsuget dette enorme land for historier og store oplevelser. Og så oplever jeg alligevel, at Highways-USA.com og Henrik Lange har fundet nogle nye vinkler og detaljer, jeg havde overset. Fantastisk samling af viden, som alle der skal til USA bør gøre brug af !!

Hans Jakob Sternkopf

Grundlægger og tidligere indehaver af MC-Rejser

“Vi er i disse dage på Route 66! Startede i Chicago og er nu nået til Oklahoma City! Vi har kæmpe glæde af din e-bog til Route 66. Har indtil nu fulgt den næsten slavisk!! Tak for super gode oplevelser!!”

Pia Vagner Pedersen

Købte e-bogen "Route 66 fra Chicago til L.A. - stat for stat"