Go City Los Angeles er en rabatpakke, der giver dig rabat på en række populære oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Los Angeles og det sydlige Californien. Rabatpakken er især interessant for børnefamilier og familier med teenagere, der fx har Universal Studios på listen over attraktioner, de gerne vil opleve i Los Angeles.

Go City rabatpakken til Los Angeles inkluderer også adgang til flere andre forlystelsesparker. Men pas på med at stirre dig blind på de mange rabat muligheder. For når du først er i Los Angeles, er det begrænset, hvad du orker. Så du skal kun vælge rabatpakken, hvis den virkelig matcher netop DET, du gerne vil opleve i Los Angeles.

I denne artikel får du et overblik over fordele og ulemper ved en Go City Los Angeles rabatpakke.


Fakta om Go City Los Angeles

Go City Los Angeles er en samlet rabatpakke, der giver dig adgang til 30 store og små seværdigheder og attraktioner i Los Angeles og det sydlige Californien – i enten 3, 4, 5 eller 7 dage. Man kan også købe 1 og 2 dages rabatpakker. Men de inkluderer ikke Universal Studios. 1 og 2 dage pakkerne er altså ikke interessante – set med internationale/ nordiske “briller”. Dem bruger jeg derfor ikke tid på her.


Rabatpakken til Los Angeles findes i 2 udgaver:

 • All-Inclusive Pass
 • Explorer Pass

All-Inclusive Pass er i mine øjne mest oplagte for internationale gæster, der opholder sig 2 – 3 dage i Los Angeles området. Derfor beskæftiger jeg mig ikke med Explorer Pass i denne artikel.


Hvilke attraktioner er inkluderet i Go City Los Angeles?

Hvis du vælge at bestille en Go City Los Angeles rabatpakke på fx 3, 4, 5 eller 7 dage, har du fri adgang til de inkluderede 30 attraktioner i det Los Angeles og det sydlige Californien.

Rabatpakken fungerer således, at hvis du fx vælger en 3 dages billet, er dine billetter gyldig i op til 14 dage fra første aktivering af rabatpakken. Du behøver altså ikke drøne rundt 3 dage i træk, men kan sprede oplevelser ud over 14 dage, hvorefter rabatpakken udløber.


Her er et par eksempler på nogle af de “store” attraktioner inkluderet:

 • Universal Studios (Almindelig dagsbillet uden Fast Pass. Fast Pass kan tilkøbes i parken)
 • Six Flags Magic Mountain (Almindelig dagsbillet til forlystelsesparken)
 • Knott’s Berry Farm (Almindelig dagsbillet til forlystelsesparken)
 • Legoland California (i byen Carsbad syd for Los Angeles)
 • San Diego Zoo (Bemærk at San Diego Zoo ikke kan besøges samme dag som Legoland California)


Og et par af de knapt så tidskrævende oplevelser:

 • Guidet tur i Dolby Theater (Oscar uddelingens berømte teater)
 • Voksmuseet Madame Tussauds Hollywood
 • Hollywood Museum
 • Grammy Museum
 • Guidet Celebrity Bike Tour i Hollywood (med guidefirmaet Bike and Hike)
 • Big Bus Hop-On Hop-Off bustur i Hollywood (fra kl. 10 til kl. 15)


Eksempler på Los Angeles oplevelser, der IKKE indgår i Go City Los Angeles:

 • Disneyland og California Adventure
 • Peterson Automotive Museum
 • The Academy Museum (det nye Oscar museum)
 • Warner Brothers Studio Tour
 • StarLine Tours Celebrity Homes Tour (guidet bustur i Hollywood og Beverly Hills)


Bliv medlem af USA rejseklubben Highways Academy: 12 måneder kun 597,- kr.


Anbefalinger til Go City Los Angeles

Du kan med fordel vælge en Go City Los Angeles rabatpakke – og dermed spare penge på dit feriebudget – hvis du ved, at du skal besøge Universal Studios OG mindst en af de andre store forlystelsesparker inkluderet i pakken, som Six Flags Magic Mountain eller Knott’s Berry Farm eller Legoland Californien. Så vil du kunne spare en del penge på feriebudgettet.

Men hvis du “kun” skal besøge Universal Studios og en række “mindre” seværdigheder og forlystelser i Los Angeles, er det ikke sikkert, at rabatpakken vil give dig nogen nævneværdig besparelse. Husk også, at du kun kan nå at besøge nogle ganske få af de inkluderede attraktioner p.g.a. afstandene i Los Angeles og det sydlige Californien.


Praktisk info om Go City Los Angeles

Go City Los Angeles er i praksis en app, du downloader til din smartphone. Tidligere bestod rabatpakken af et fysisk plastickort, men kortet er nu blevet udskiftet med app’en. Når du har bestilt en rabatpakken, indtaster dit ordrenummer i app’en, og så er Go City rabatpakken klar til brug. Rabatpakken bliver dog først aktiveret, når du besøger den første attraktion i Los Angeles eller det sydlige Californien.

Rabatpakken er gyldig i op til 14 dage fra første aktivering. Hvis du har købt en 3 dages rabatpakke, kan du altså aktivere kortet på 3 forskellige dage inden for en 14 dages periode. For at få mest ud af din rabatpakke, bør du aktivere kortet tidligt på dagen, hvis du planlægger at besøge flere attraktioner samme dag.

Du kan besøge de forskellige attraktioner og seværdigheder mellem kl. 09.00 og kl. 17.30 hver dag. Du skal altså ankomme inden kl. 17.30 til den sidste attraktion, du vil besøge den pågældende dag. Men er du først er inde i fx Universal Studios eller en anden forlystelsespark eller attraktion, kan du naturligvis blive frem til lukketid. Men du kan ikke få adgang EFTER kl. 17.30 med Go City Los Angeles.

Go City Los Angeles findes i en voksen udgave og en børne udgave. Børn fra 3 år og til og med 12 år kan nøjes med et Child Pass, mens alle på 13 år eller derover skal have et Adult Pass.

Alle Go City rabatpakker er gyldige i 2 år efter bestillingsdato – ind til de aktiveres. Ikke aktiverede Go City rabatpakker kan refunderes i op til 90 dage efter bestillingsdatoen.

Hvis det er det sydlige Californien nede omkring San Diego, I skal bruge hovedparten af jeres energi på, kan I med fordel kigge nærmere på Go City San Diego rabatpakken

Rabatpakke til 30 attraktioner i Los Angeles


Mere om rabatpakker i Californien:

Rabatpakken Go City San Diego
Rabatpakken CityPass San Francisco


Informationerne på denne side er senest opdateret den 26. juni
2022.

Bemærk: Go City Los Angeles og de øvrige rabatpakker formidles af firmaet Go City, som udbyder rabatpakker til en lang række storbyer over det meste af verden. Hvis der er spørgsmål til rabatpakkerne eller deres indhold, skal man kontakte Go City – enten pr. e-mail, telefon eller via deres chat funktion på deres hjemmeside. Jeg har desværre ikke mulighed for at hjælpe.

Bemærk også: Jeg optjener provision, hvis du vælger at købe en rabatpakke til fx Los Angeles via Highways-USA.com. Pengene bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle og gøre Highways-USA.com endnu mere relevant for dig som bruger. Tak for din opbakning.

Af Henrik Lange
Highways-USA.com + Highways-Academy.com
Journalistrejserådgiver og USA ekspert