Hoteller i USA – tips til overnatninger i USA

Hoteller og booking af overnatninger i USA er en vigtig del af jeres ferieplanlægning. Rejser I om sommeren, bør I booke alle overnatninger på forhånd, da der er rift om hotelværelserne i bl.a. Californien, Arizona og Utah. I juni, juli og august bør I booke alle jeres overnatninger på hoteller i USA i forvejen. På andre tidspunkter af året kan I have en mere fleksibel rejseplan!  

Nedenfor finder I links til mine artikler om hoteller og overnatning i de mest populære byer og nationalparker i USA – stat for stat. Desuden har jeg skrevet korte præsentationer af en række populære hotelkæder i USA med info om kædernes målgrupper og deres særlige kendetegn.

Overnatning i Los Angeles
Hoteller og overnatning i Los Angeles
Hoteller i bydelen West Hollywood, Los Angeles
Hoteller ved Disneyland i Anaheim (syd for Los Angeles)

Overnatning i San Diego og San Francisco
Hoteller og overnatning i San Francisco
Hoteller og overnatning i San Diego

Overnatning ved Yosemite
Hoteller i El Portal (vest for Yosemite)
Hoteller i Mariposa (sydvest for Yosemite)
Hoteller i Fish Camp (syd for Yosemite)
Hoteller i Oakhurst (syd for Yosemite)
Hoteller i Lee Vining (øst for Yosemite)
Hoteller i Mammoth Lakes (sydøst for Yosemite)

Overnatning i Californien på Highway 1
Hoteller og overnatning i Monterey, Californien
Hoteller og overnatning i Big Sur, Californien
Hoteller og overnatning i Pismo Beach, Californien
Hoteller og tips til overnatning i Solvang, Californien
Hoteller i Santa Barbara, Californien

Overnatning i Las Vegas
Kasinohoteller langs The Strip i Las Vegas, Nevada

Overnatning ved Grand Canyon
Overnatning inde i Grand Canyon National Park
Hoteller syd for Grand Canyon (i servicebyen Tusayan)

Overnatning i Arizona
Hoteller og overnatning i Lake Havasu City
Hoteller og overnatning i Page, Arizona
Hoteller i Williams på Route 66 (syd for Grand Canyon)
Hoteller i Flagstaff på Route 66 (sydøst for Grand Canyon)
Overnatning ved Monument Valley, Arizona

Overnatning i Utah
Hoteller ved Bryce Canyon, Utah
Hoteller ved Zion National Park, Utah

Overnatning ved Yellowstone
Hoteller i Cody, Wyoming (øst for Yellowstone)
Hoteller i Gardiner, Montana (nord for Yellowstone)
Hoteller i West Yellowstone, Montana (vest for Yellowstone)
Hoteller i Jackson Hole, Wyoming (syd for Yellowstone og Grand Teton)

Overnatning i Florida
Hoteller i Miami Beach, Florida
Hoteller på Key West, Florida

Hoteller i andre storbyer i USA
Hoteller og overnatning i New Orleans, Louisiana
Hoteller og overnatning i Denver, Colorado


Hotelkæder og motelkæder i USA

Motel 6
“We’ll leave the light on for you” er sloganet hos Motel 6, en af de største motelkæder i USA. Motel 6 blev grundlagt i 1962 i Californien, hvor værelsesprisen på seks dollar gav Motel 6 sit navn. I dag er der 840 økonomiklasse-Motel 6’s i USA. Motel 6 er kendt for lave priser og pæne værelser. Mange Motel 6’s har udendørs swimmingpools, og børn under 17 år overnatter gratis, når de bor i samme værelse som deres forældre.

Vær opmærksom på, at der kan være ret stor forskel på niveauet fra et Motel 6 til andre moteller i kæden. Nogle er klassiske moteller med en jævn motelstandard, hvor du kører bilen op foran værelset, mens andre er nybyggede og på niveau med gode mellemklasse hoteller. Der er normalt gratis internet på Motel 6, men det gælder ikke nødvendigvis på værelset, men måske kun i lobbyen.

Jeg plejer at have mindst en overnatning hos Motel 6 på mine reportagerejser, men har ikke tjekket Motel 6 siden 2016, hvor jeg havde to nætter på et Motel 6 i Orlando. Her var der OK motelværelser uden det helt store ekstraudstyr – og med ret tynde tæpper/ dyner, så kuldeskære personer skal lige tænke sig ekstra om.

Tidligere kunne Motel 6’s moteller ikke kunne bookes via Hotels.com, men det kan de nu. For at få de bedste priser og overblik, anbefaler jeg, at du booker overnatning på Motel 6 via Hotels.com


Super 8

Den anden store motelkæde i USA med et nummer i navnet. Super 8 ligger et enkelt trin over niveauet hos Motel 6, og værelserne er veludstyrede, pæne og rene. Prisen fejler heller ikke noget. Oprindeligt kostede et værelse på Super 8 8,88 dollars. Det første Super 8 åbnede i South Dakota i 1974. I dag har kæden mere end 2.000 moteller i USA og Canada, og er især repræsenteret i Midtvesten og det vestlige USA.

Super 8’s moteller ligger – ligesom navnesøsteren Motel 6 – ved de motorvejstilkørsler langs de store Interstates, hvor de gennemgående U.S. ruter krydser motorvejen. Høje gule skilte viser vej. Super 8 har nu droppet “Motel” i logoet og navnet, hvilket indikerer, at man gerne vil læne sig op ad hotelstandard.

Jeg har senest i 2013 boet på et Super 8 i San Antonio i Texas, og det var en fin oplevelse med gode værelser, selvom dynerne var lidt tynde. Der blev også serveret en god morgenmad på motellet – bl.a. kunne man selv bage vafler – noget jeg ikke tidligere har oplevet hos Super 8. Værelser hos Super 8 kan bookes via Hotels.com


Days Inn

Solen sender sine varme stråler ud over logoet i Days Inn, at man nærmest kan få en religiøs oplevelse. Og det er faktisk noget om snakken, for i 1970’er kunne kunderne gratis tage et eksemplar af det nye testamente med hjem fra hotelværelse. Navnet Days Inn skyldes dog grundlæggeren Cecil B. Day, som lagde navn til hotelkæden.

Ud over at der ligger en bibel i kommodeskuffen på værelserne på Days Inn, er der intet guddommeligt over et ophold hos Days Inn. Til gengæld leverer Days Inn overnatning i til fornuftige penge i mellemklasse segmentet. Et af kædens berømte slogans er i øvrigt “The Best Value under The Sun”.

Days Inn er i dag ejet af den internationale hotelkæde Wyndham, der er i gang med en opgradering af Days Inn’s moteller over hele USA. På en række Days Inn serveres der gratis morgenmad – men det gælder ikke alle steder. Jeg har senest boet på Days Inn i i 2017, og det var et OK værelse til prisen med tilhørende morgenmad. Days Inn kan bookes via Hotels.com


Econo Lodge

Hotelkæde i mellemklassen, der trods navnet ikke hører til i den helt billige ende af skalaen, men som heller ikke sprænger dit rejsebudget. Econo Lodge har p.t. 860 hoteller/ moteller fordelt over USA og Canada, hvilket gør Econo Lodge til en af de mest synlige amerikanske motelkæder.

Econo Lodge lægger vægt på gode, rene værelser og så tilbydes kunderne continental breakfast, det vil sige kaffe og en danish, og så er der gratis trådløst internet på de fleste Econo Lodges. Kæden blev startet Virginia i 1969, og tanken var at skabe en kæde af billige moteller til forretningsfolk. Det første hotel i kæden er i øvrigt stadig i drift. Econo Lodge er i dag en del af den internationale hotelkæde Choice Hotels, og fik nyt logo i 2008. Econo Lodge’s moteller kan bookes via Hotels.com


Holiday Inn

Et klassisk ikon langs de amerikanske landeveje siden 1952. Motelkæden havde sin storhedstid i 1960’erne og 1970’erne, da den var en af de største landsdækkende motelkæder i USA. Holiday Inn var et forbillede for en lang række andre moteller. Et af Holiday Inns særkende i USA var store gigantiske neonskilte ude foran hotellerne, en trend som andre motelkæder adopterede.

Holdiday Inn er i dag en pænene hotelkæde, der stadig er kendt som et godt hotel for forretningsfolk og familier med børn med mange faciliteter, herunder egen restaurant, fitness og lignende. Og så har langt de fleste Holiday Inn’s indendørs svimmingpools, noget der er i høj kurs, hvis man rejser med børn. Desuden er der naturligvis gratis internet. Holiday Inn skiftede det gamle logo ud til det nuværende grønne H i 2010.

Holiday Inn har i dag cirka 960 hoteller over hele USA. For at vende tilbage til rødderne har man åbnet søsterkæden Holiday Inn Express, hvor priserne er lavere og faciliteterne er færre. Der findes p.t. 1.500 Holiday Inn Express’ hoteller i USA.

Jeg har boet på Holiday Inn flere gange på mine seneste ture til USA, og det har været en super oplevelse hver gang. Bl.a. valgte jeg bevidst Holiday Inn, da jeg i 2010 havde min 10 årige datter med til det østlige USA, hvor der skulle være en indendørs swimmingpool til hende, som hun kunne nyde. Siden dengang har jeg boet på flere Holiday Inn’s, og fik bl.a. et stort værelse med spabad på Holiday Inn Express på ferieøen South Padre Island i det sydlige Texas.

Holiday Inn og Holiday Inn Express kan bookes på Hotels.com


Howard Johnson

Howard Johnson er endnu et klassisk brand langs de amerikanske landeveje. Det hele startede som en restaurantkæde i Massachusetts i 1925. I 50’erne, 60’erne og 70’erne blev Howard Johnsons restauranter et klassisk ikon langs USA’s highways. Men fastfood-bølgen i 1980’erne tog livet af restauranterne.

I dag er der kun tre af de oprindelige Howard Johnson-restauranter tilbage – i kædens storhedstid i 1970’erne var der over 1.000 Howard Johnson-restauranter i USA.

Tilbage står Howard Johnsons motelkæde, der stadig eksisterer med moteller og hoteller i den pænere ende af skalaen. Horward Johnson byder bl.a. på rigtig morgenmad for sine gæster og der er naturligvis fri wifi.

Jeg har senest boet på et Howard Johnson i Austin Texas i 2013, og her var der tale om pæn motelstandard og gode værelser. Og så var der endda fitness rum til gæsterne. Der findes i dag cirka 500 Howard Johnson-moteller fordelt over hele USA.

Howard Johnson’s hoteller kan bookes på Hotels.com


Knights Inn

Knights Inn er en motelkæde i budgetsegmentet, der især er repræsenteret i de amerikanske sydstater og Midtvesten – og lidt mere spredt ud over resten af USA. Men som stort set ikke er repræsenteret i Rocky Mountains-regionen oppe i det nordvestlige USA. Knights Inn er med andre ord overnatning uden dikkedarer, men til absolut rimelige priser, og motellet ligger på niveau med søsterkæden Super 8 Motel, der også er ejet af Wyndham hotelkoncernen.

Knights Inn blev oprindeligt grundlagt i Ohio i 1974, og konceptet var ret pudsigt. Alle moteller var oprindeligt i ét plan og var stilmæssigt bygget op som middelalderborge, hvilket logoet også indikerer. Men det koncept var lidt for besværligt at holde fast i, så i dag ligner de fleste Knights Inn andre moteller i USA. Enkelte steder på den amerikanske østkyst og i Midtvesten kan du stadig støde på nogle af de oprindelige Knights Inn.

Som gæst på Knights Inn er continental breakfast inkluderet i værelsesprisen. Der findes i dag cirka 330 Knights Inn i USA og Canada, og niveauet kan være ret forskelligt fra sted til sted. Jeg boede senest på et Knights Inn i Lake Havasu City i Arizona i 2016. Knights Inn kan bookes på Hotels.com


Red Roof Inn

Det røde tag viser vej til de fleste af Red Roof Inn’s 350 hoteller i hele USA. Red Roof Inn er en hotelkæde i mellem økonomiklassen. Niveauet er dog dalet lidt de senere år, og nogle af kædens hoteller/ moteller har ikke helt den standard, de havde for 10 år siden, men der kan være store individuelle forskelle. Oprindeligt var kædens slogan således “Sleep Cheap”, men er siden ændret til “Hit the Roof”. Red Roof Inn er ud over det røde tag kendt for, at man kan tage sine kæledyr med på hotellet, hvilket ikke ret mange hoteller i USA tillader. Der er naturligvis gratis internet på alle værelser.

Red Roof Inn kæden er oprindeligt startet i Ohio, og er stadig hovedsageligt især repræsenteret i Midtvesten, på den amerikanske østkyst og i de amerikanske sydstater. Men kæden har de senere år også åbnet en række lokaliteter i det vestlige USA.

Jeg boede på Red Roof Inn to gange i 2013, og det var to meget forskellige oplevelser: Det ene Red Roof Inn var meget nedslidt, mens det andet var et pænene hotel med renoverede værelser. Min seneste overnatning under det røde tag var i Florida i 2016, hvilket var en OK oplevelse. Nogle Red Roof Inn’s serverer morgenmad for gæsterne, andre gør ikke. Red Roof Inn kan bookes via Hotels.com


Rodeway Inn

Hotelkæde i økonomiklassen, der ikke sprænger budgettet, men heller ikke skraber bunden. Rodeway Inn er i familie med Econo Lodge, men er lige en lille tand dyrere. Der findes 150 Rodeway Inn’s over hele USA og Canada.

Rodeway Inn stammer oprindeligt fra Phoenix i Arizona, hvor kæden blev startet op i 1962, men er i dag ejet af den internationale hotelkæde Choice Hotels, der også drive Econo Lodge. Rodeway Inn’s særkende er, at hotellerne ofte er placeret tæt ved store turistattraktioner, og at morgenmad (continental breaklfast) er inkuderet i prisen. Det samme er en gratis avis (USA Today) på hverdage. Rodeway Inn kan bookes på Hotels.com


Travelodge

Travelodge har eksisteret siden 1939 og stammer oprindeligt fra San Diego i det sydlige Californien, hvor det første Travelodge åbnede i 1940. Kæden er dermed en af de ældste eksisterende hotelkæder i USA.

Travelodge er en mellemting mellem et godt motel og et pænt middelklasse hotel til rimelige priser. Travelodge har traditionelt fokuseret familier med børn, og kan godt lide at fremstå som det foretrukne overnatningssted for de eventyr-lystne og nysgerrige familier.

Travelodge er også kendt for sin maskot, bjørnen Sleepy Bear, og på visse Travelodge hoteller findes der endda børnevenlige værelser, hvor bjørnen optræder på tapet, sengetæppe, lampeskærme, m.v. Travelodge tilbyder sine gæster en gratis continental breakfast. I Canada er Travelodge den tredjestørste hotelkæde. Travelodge’s moteller/ hoteller kan bookes via Hotels.com


AmericInn

Stor regional amerikansk motelkæde med base Minneapolis, Minnesota. Kæden har ekspanderet voldsomt de senere år, og har opført en lang række nybyggede moteller med hotelstandard i det centrale og vestlige USA. Det er i Midtvesten, at AmericInn har flest moteller. AmericInn er ikke i øjeblikket repræsenteret på den amerikanske øst- eller vestkyst.

AmericInn sammenligner sig selv med Holiday Inn Express, og gør bl.a. et stort nummer ud af at bygge moteller, hvor gæsterne ikke kan høre, hvad der foregår i naboværelset. Det sker ved at bruge “rigtige” mursten frem for fx træ, når motellerne bygges. Standarden svinger en del fra motel til motel, men er generelt høj. AmericInn er typiske walk in-moteller, men du kan også reservere på værelse på forhånd.

Jeg har senest boet på et AmericInn i South Dakota i 2008, og det var en overraskende positiv oplevelse, hvor niveauet lå markant over, hvad jeg lige havde forventet. AmericInn’s hoteller kan bookes via Hotels.com


Kimpton Hotels

Kimpton Hotels er med 57 hoteller i USA’s storbyer hverken den største eller mest iøjnefaldende hotelkæde. Men den er en af de mest interessante med sine spændende hoteller, der hver har en historie at fortælle, så derfor nævner jeg den her.

Kimptons hoteller ligger altid meget centralt og niveauet er typisk tre til fire stjerner – altså hoteller i den dyrere ende af skalaen. Til gengæld er atmosfæren uformel og hjemlig. Med til at understrege det kan nævnes, at der hver dag mellem kl. 17 og 18 er ”wine hour”, hvor man i baren kan smage et glas vin på husets regning – gerne lokalt produceret, hvis man bor i en vinstat, fx i Californien. Kæden stammer fra San Francisco, grundlagt at Bill Kimpton i 70’erne, hvor der i den gyldne by ved Stillehavet i dag ligger ikke færre end ni Kimpton hoteller.

En anden detalje, der gør Kimpton Hotels anderledes, er det faktum, at alle restauranter på kædens hoteller er ”walk in” restauranter fra gaden, der i lige så høj grad henvender sig til de lokale som til overnattende gæster. For yderligere at understrege Kimpton kædens lokale tilgang, så har man et ”go with the locals” program, hvor man kan få rejsetips af lokalkendte personer. Og så var Kimpton den første amerikanske hotelkæde, der fik miljøcertificeringen Green Key.

Ud over at have adskillige hoteller i storbyer på den amerikanske vestkyst i byer som Seattle, Portland og San Francisco, har Kimpton også adskillige hoteller i millionbyerne på østkysten, bl.a. Boston, New York og Washington D.C. Kimpton Hotels kan bookes via Hotels.com

Læs også om:
Moteller i USA og amerikansk motelkultur
Ferieboliger i Florida og resten af USA

Hoteller i USA på Hotels.com – KLIK HER

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Jeg optjener provision, når I vælger at booke hoteller, moteller, hostels og anden overnatning via Highways-USA Indtægterne bliver bl.a. brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-USA.com med nye spændende produkter som fx mine e-guider. Mange tak for jeres opbakning.

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 svar til “Hoteller i USA – tips til overnatninger i USA”

 1. Vi skal til sommer på roadtrip fra New York til Canada. Vi har efterhånden været på 10 ture forskellige steder. Vi finder tit hotelophold på vejen, når vi ikke gider at køre længere den dag. Tit har vi bare dumpet ind et sted, og får nogle gange ikke de samme rabatter som fx Hotels.com tilbyder værelset til. Vi ser tit, at hotellet tilbyder rabat, hvis man er medlem af en eller anden ordning, og ikke nødvendigvis har rabatkort til deres egen kæde. Ved du, hvordan man fat i disse kort?

  • Jeg kender ikke noget til de rabatordninger som I spørger ind til der – eller de rabatter, som disse ordninger i givet fald udløser. Det er ikke noget, jeg selv har benyttet mig af. Jeg er godt nok medlem af Marriotts Rewards Club, men det er ikke et medlemsskab, som jeg bruger aktivt. De fordels klubber hos hotelkæderne, som jeg er blevet medlem af gennem tiden, har været lidt tilfældigt, når jeg tilfældigvis har overnattet på et af disse hoteller, og måske er blevet tilbudt et gratis medlemsskab. Så jeg kan ikke rigtigt komme det ret meget nærmere. Jeg forestiller mig, at man for nogle af disse klubbers vedkommende nok skal være amerikansk statsborger – eller ihvertfald have en amerikansk adresse – for at kunne blive medlem. Men det er kun et gæt. Hvis andre har erfaringer med medlems skaber af fx hotelkæder, som kom gerne med et indspark her på bloggen.

 2. Så er det igen tid til at gøre brug af din rigtig gode side. Denne gang skal vi på en helt speciel tur, da det er tid til at hente min datter hjem efter 10 måneder i Tennessee, hvor hun p.t. går på High School (hun skal hentes slut maj). Når hun er hentet, skal vi bl.a. besøge vores amerikanske familie i Des Moines og i Brainerd. De fleste overnatninger er der styr på, men vi mangler et par stykker i Chicago. Her er udfordringen, at ingen af os tidligere har besøgt byen, så vi er helt på bar bund i forhold til location. Har du et godt råd til, hvilken bydel vi skal vælge at bo, eller måske et hotel du kan anbefale? Bil har vi for øvrigt, som altid, bestilt gennem Auto Europe, dernæst Alamo via dit link. Altid en god ide, da det er en bedre pris end ved at gå direkte på Alamos side. Desuden kan det jo give dig lidt provision til brug på en af dine kommende rejser i USA 🙂

 3. Tak for gode tips 😉 Jeg synes dog du bør tage hotelkæden La Quinta Inns & Suites med på listen. Det er min foretrukne kæde, når jeg rejser i USA. De er overvejende af rigtig god standard; swimmingpool, gratis wifi på værelserne og morgenmad er altid inkluderet. Og så kan man som dansker også optjene points gennen LaQuinta Returns, som bl.a. kan bruges til gratis overnatninger – points udløber efter 18 måneder, men man kan så lige købe 1.000 points for et lille beløb, så har man igen 18 måneder, o.s.v. De giver også rabatter; Show Your Card, pensionistkort og militær-ID kan bl.a. bruges.

  • Hej Lars, tak for god feedback på La Quinta Inns, en hotelkæde jeg også kender, men kun udefra. Jeg har endnu til gode at overnatte der, og så faktisk ikke et eneste La Quinta Inn, da jeg i juni kørte rundt i Sydstaterne. Der er stor forskel på, i hvilke regioner de enkelte kæder er repræsenteret – når vi ser bort fra de helt store spillere som Holiday Inn, Motel 6, Super 8, Days Inn og lignende kæder, som man kan finde stort set over det hele. Jeg vil følge din opfordring og teste La Quinta Inn, når det næste gang passer ind i rejseplanerne – og de har et La Quinta Inn i nabolaget 😉

  • Det er også en udmærket kæde, men det er der mange, som er. Bruger selv Best Western en del, hvor jeg også få gratis overnatninger og får 19% på alle overnatninger også. Men er også medlem af Hilton kæden og Wyndham Resort, så har jeg lidt at bruge af, alt efter hvad der er, hvor jeg kommer – og hvad jeg har behov for. Har ikke prøvet Motel 6 efter de opdaterede og blandt andet har flyttet gulvtæpperne ud af dem. Men prøver dem om to måneder. Men som sagt synes jeg, at i det segment hotellerne nu er, er de meget ens.

   • En anden kæde, som er værd at nævne, er Americas Best Value Inn, som har over 1.000 hoteller over hele USA. Jeg har kun boet på Americas Best Value Inn et par gange. De var meget forskellige, men absolut ok til prisen. Hvis man har flere overnatninger i USA, kan man overveje at melde sig ind i AARP (ældresagen). Det koster USD 28,- og giver 20% rabat på de fleste hotelkæder. Selv de hoteller, som ikke reklamerer med AARP rabat, giver ofte 10-15% ved forespørgsel. Derudover gives der rabat på mange restauranter og i mange butikker. Alle over 18 år kan melde sig ind.

    • Super godt input, Bo. Og jeg er helt enig med dig i, at der kan være meget stor forskel på niveauet hos Americas Best Value Inn – hvilket også er en af årsagerne til, at jeg ikke har taget dem med på listen. En anden er, at jeg kun har boet hos dem en gang, så jeg har ikke andre moteller i samme kæde at sammenligne med. Også tak for tippet om AARP. Dem kendte jeg ikke, men USA er jo kendt for at have mange rabatter til seniorer, så det giver meget god mening med rabatterne til foreningens medlemmer – og åbenbart også de yngre medlemmer.

 4. Det er en rigtig lækker informativ hjemmeside, du har lavet! Ved du, om der er specielle regler i forhold til overnatninger på hotel for “mindreårige”? Min datter på 17 år skal til USA i sommerferien. Hun skal køre rundt i landet sammen med en amerikansk veninde, og de vil gerne kunne booke sig ind på hoteller løbende. På forhånd tak for hjælpen, mvh Ann Jørgensen

  • Det er ikke første gang, jeg hører om problematikken omkring “mindreårige”, der vil bo på hotel i USA. Sidst jeg hørte om problematikken, så fik jeg at vide fra nogle andre, at det var de enkelte hotelkæder, der satte reglerne for, om de ville lade mindreårige overnatte “alene”. Hvis veninden er over 18 år – eller endnu bedre over 21 år – ville jeg ikke være bekymret. Hvis de begge er under 18 år, så ville jeg nok lige tjekke et par af de store hotelkæders politik på området. Jeg kender ikke deres regler for mindreårige, men hvis de kan betale for værelset med et godkendt kreditkort, vil mange hoteller sikkert se i gennem fingre med deres alder, for så er de jo kunder på lige fod med alle andre. Jeg håber, du kan bruge mit svar.

 5. Lækker, informativ hjemmeside når man er i gang med at planlægge rejse til Florida til december … Hvad er dine erfaringer og ideer hvis man gerne vil booke “lejligheder” eller værelser med små køkkener, så man selv kan koge en pose pasta ind i mellem?

  • Tak for din ros af Highways-USA, Sanne. Jeg har ikke de store personlige erfaringer med lejligheder udstyret med køkkener, sådan som du efterlyser dem, men lige netop i Florida er der en hel del muligheder for at leje ferieboliger – bl.a. i Orlando-området, hvor mange danske familier har købt “dele” lejligheder. Det har jeg skrevet om i min artikel om ferieboliger i Florida, og her tror jeg, at du kan finde mere inspiration og information – http://www.highways-usa.com/rejsetips-ferieboliger/